Početna Društvo MLADI UMJETNICI ZA DNEVNI CENTAR U TIVTU 5.000 EURA

MLADI UMJETNICI ZA DNEVNI CENTAR U TIVTU 5.000 EURA

0

pmPrvu umjetničku koloniju, Porto Montenegro je u saradnji sa studentima Fakulteta likovnih umjetnosti sa Cetinja, organizovao

sredinom avgusta u Porto Montenegro naselju. Sva umjetnička djela nastala tokom ove akcije su ponuđena na prodaju i sva su prodata.

PR  Porto Montenegra, Branka Božinović kaže nam da je prihod od 10 prodatih slika  5.000 eura i  biće poklonjen nevladinoj organizaciji “Evropski dom”, koja realizuje projekat izgradnje Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu.

Ovo će biti i povod za prigodan koktel koji će biti organizovan danas u 16 časova na bazenu Lido Mar u Porto Montenegru.

Događaju će prisustvovati predsjednik opštine Tivat, Miodrag Kankaraš, izvršni direktor Porto Montenegra, Oliver Corlette, direktorka NVO “Evropski dom “, Marijana Misić Škanata, djeca i roditelji, studenti umjetnici i donatori – kupci umjetnickih djela.

Nešto kasnije biće upriličeno i druženje sa prijateljima u upravnoj zgradi kompanije “Adriatic Marinas” koji su u proteklih 5 godina bili saradnici ove kompanije kako iz Boke tako i iz Crne Gore.

U jednosatnom programu učetvovaće Glazbeno prosvjetno društvo iz Tivta, KUD ‘’Boka’’ i djeca iz vrtića ‘’Bambi’’.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code