Mladi vaterpolisti, evropski prvaci, na prijemu u Opštini Herceg Novi

Mladi vaterpolisti, evropski prvaci, na prijemu u Opštini Herceg Novi

1799
7
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Osvajače zlatne medalje na Evropskom juniorskom vaterpolo prvenstvu na Malti primilo je rukovodstvo Opštine Herceg Novi.

– Posebno smo ponosni što je među zlatnim juniorima čak osam mladića iz našeg grada, Herceg Novog. Hvala svim igračima i stručnom štabu na srčanosti, želji, znanju, snazi i slozi. Hvala što na najbolji način predstavljate svoj grad i državu, što ste pokazali da naš vaterpolo ima sjajnu budućnost. I hvala vam što ste nas obradovali, uz želju da to učinite još mnogo puta – kazao im je predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić.
Dobrodošlicu mladim juniorima poželjeli su potpredsjednik opštine Miloš Konjević i sekretarka za društvene djelatnosti i sport, Vesna Samardžić.

Picerija i restoran

– Sigurni smo da ćete nastaviti, kao do sada, da će vaš uspjeh i klub koji predstavljate postati brend grada i države. Nagrada koju vam danas uručujemo neka bude podsticaj za veće i značajnije uspjehe. Uvijek ćete imati podršku lokalne uprave za trud i zalaganje koje pružate – poručili su mladim vaterpolistima predstavnici lokalne uprave.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Vaterpolo plivačkog kluba Jadran, predsjednik kluba, dr Đuro Marić i direktor, Miloš Mračević.

7 Komentari

 1. Eh šta bih dao da sam mlad i uspješan sportista pa da me Katić i Konjević prime, mora da je to jedinstven osjećaj.
  Svaka čast momcima!!!
  21  12
 2. Novo rukovodstvo Opštine je dobro shvatilo što znači Jadran za naš grad i za našu djecu.Čestitke za ovu mladost i za lijepi gest naše Opštine.
  25  6

Ostavite komentar

*

code