MLADIĆ POGINUO U BAJKOVINI

MLADIĆ POGINUO U BAJKOVINI

174
0
Podijeli

Tridesetogodišnji S.L. podlegao je jutros povredama u Opštoj privatnoj bolnici u Meljinama, zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Servisnoj zoni na Igalu, na parkingu preduzeća “Škorpion”.

Nesreća se dogodila oko 8.25 h, i u njoj nema više povrijeđenih. Kako nam je potvrdio zamjenik osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom, Risto Stijović, koji je obavio uviđaj, do nesreće je došlo kada je šezdesetogodišnji V.K. porijeklom iz Strumice, Makedonije, pokušao da se parkira, pri čemu mu je preminuli pomagao.

Picerija i restoran

“V.K. je dotjerao robu teretnim motornim vozilom marke “MAN”, makedonskih registarskih oznaka koju je trebalo da istovari, pri čemu mu je oštećeni najvjerovatnije pomagao. Prilikom okretanja i manevrisanja, vozač V.K. je priklještio S.L. uz zid od magacinskog prostora”, rekao je Stijović.

Nakog toga, S.L. je zadobio teške tjelesne povrede, prebačen je u Opštu privatnu bolnicu Meljine, gdje je i podlegao povredama. Kako je Stijović dodao, tijelo će dalje biti poslato na obdukciju u Klinički centar u Podgorici, a istraga i saobraćajno vještačenje dalje treba da utvrdi kako je došlo do nesreće.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code