MODNI DŽET SET U PORTO MONTENEGRU

MODNI DŽET SET U PORTO MONTENEGRU

144
0
Podijeli

porto_heidi2Pored toga što postaje prestižni nautički centar Porto Montenegro počinje i da okuplja modni džet set. Ovdje u četvrtak očekuju čuveni britanski modni dvojac, Hajdi (Heidi) Gosman i Peni Klejn (Penny Klein), autore popularnog londonskog brenda Hajdi Klejn (Heidi Klein).

Gosman i Klejn će, kako je najavljeno iz kompanije Adriatik Marinas, obići svoju radnju u marini i organizovati koktel za prijatelje i medije.

Picerija i restoran

 

Da Porto Montenegro okuplja svjetski džet set, može se potvrditi svakodnevno, ako za boravak poznatih, koji se obično drži u tajnosti, doznaju mediji. Podsjetimo da je sredinom prošle godine ovdje organizovana i rođendanska žurka milijardera Neteniela Rotšilda (Nathaniel Rothschild).
Na trodnevnoj žurki u marini su se okupila mnoga poznata imena iz svijeta biznisa, mode, politike i finansija, među kojima i ruski oligarsi Roman Abramović i Oleg Deripaska, vozač Formule 1 Edi Džordan, kao i supermodel Saša Volkova.
Iako je lista gostiju trebalo da ostane tajna, upravo su luksuzne jahte otkrile ko se sve našao na Rotšildovoj zabavi, ali su gosti, ipak, dobili nužnu zaštitu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code