Molba privrednicima i građanima iz centra grada: Otpad odlažite od 21 do...

Molba privrednicima i građanima iz centra grada: Otpad odlažite od 21 do 06 h

5
Podijeli

Služba komunalne policije Opštine Herceg Novi i preduzeće „Čistoća“ uputili su apel privrednim društvima i građanima u centru grada, Njegoševoj ulici i ulicama koje gravitiraju prema parku nekadašnjeg hotela „Boka“ da komunalni otpad tokom petka i subote (15. na 16. septembar) odlažu u vremenu od 21 do 06 sati.
Na ovaj način građani i privrednici pomoći će da događaj dolaska moštiju Sv. Leopolda Mandića u Herceg Novom protekne nesmetano, u smislu da neće biti potrebno da veliki kamioni odvoze otpad tokom dolaska i boravka hodočasnika, te će doprinijeti lakšem održavanju čistoće centra grada u tome periodu.

5 Komentari

 1. Vi organizujte odlaganje otpada u skladu sa propisima i informišite građane o njihovim obavezama,napravite red,pa će se i vrijeme poštovati.Đe da odložimo elektronski,električni,zeleni otpad….kauče,dušeke,stolice,frižidere,vješalice,obuću,garderobu,Narod nema pojma o tome i mora da se snalazi,neko ostavi pored kontejnera od 21 do 06,a neko baci u more.Ni veće firme u tome nemaju reda,a pribavili su sve licence i sertifikate,kao i mnogi diplome.Red i rad nama treba,a ne molbe da ne pravimo nered.

 2. Da li bi bilo moguce da se u centru grada preko puta glavne poste i pored rode postave kontejneri za papir ?
  Stvarno mi je muka vise da pakete i papir moram kolima odvoziti kuci da bi bacio u kontejner za papir. Greota je da tolki silni papir koji se moze reciklirat propadne.

  Hvala veliko ako postavite barem jedan.

 3. MOLBA ČISTOĆI I KP
  Smanjite malo nadoknade,za mali lokal u gradu,ljeti plaćamo 48€.
  A nikakvog smeća nemamo,osim papir od bureka i flašica jogurta.

  7
  1

Ostavite komentar

*

code