“MONTENEGRO AIRLINES”- 6 LETOVA IZ PARIZA

“MONTENEGRO AIRLINES”- 6 LETOVA IZ PARIZA

0
Podijeli

montenegro_airlinesAvio kompanija “Montenegro airlines” realizovala je danas šest letova iz Pariza kojima je doputovalo oko 650 putnika u Crnu Goru. Prema informacijama turoperatora, oni će odmor provesti u hotelima “Iberostar Bellvue”, “Sentido Tara”, “Splendid Conference&Spa” i “The Queen of Montenegro”. S obzirom da se jedan dio aranžmana odnosi na individualne turiste, oni će boraviti u hotelima “Avala Resort&Villas” u Budvi, kao i u hotelima “Forca Mare” i “Marija” u Kotoru – saopštavaju iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Francusko tržište je dobar primjer i pokazatelj da adekvatna vazdušna povezanost uz prikladnu promociju garantuje uspjeh na zapadnoevropskom trzištu

Picerija i restoran

.Francuski turisti će u prosjeku ostati po sedmicu. Njihova praksa je da koriste pet do šest izleta i ekskurzija tokom boravka u Crnoj Gori, od kojih su najčešći obilasci Cetinja, Boke Kotorske i Skadarskog jezera. Turoperatori koji u okviru svojih aranžmana ove godine nude Crnu Goru su: “Timetours”, “MTO travel”, “Preference travel”, “Montagne evasion”, “Voyagers du monde”. Tokom sjutrašnjeg dana Crnu Goru će posjetiti predstavnici turoperatora “Tango voyage” radi uspostavljanja saradnje.
Organizovane grupe francuskih turista počele su da pristižu od ove godine i u domaće ski centre, a taj pozitivni trend se uspješno nastavlja. “Montenegro Airlines“ će tokom ljetnje turističke sezone letjeti pet puta sedmično na relaciji Pariz-Podgorica-Pariz i dva puta nedjeljno na relaciji Pariz–Tivat–Pariz.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code