Početna Oko nas Kotor Morinjani protiv luke u Lipcima

Morinjani protiv luke u Lipcima

4

Mještani Morinja usprotivili su se izgradnji luke u Lipcima, predviđenoj Nacrtom PUP-a opštine Kotor, na javnoj raspravi za mjesne zajednice Morinj, Risan, Perast, Gornje i Donje Krivošije u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i Opštine Kotor.

Foto: Radio Kotor

“Jedan kruzer zagađuje mnogo više od 1.000 automobila, a pošto svi vjetrovi duvaju od Risna prema Morinju i Kostanjici to bi značilo da štetni gasovi idu direktno prema njima”, čulo se pored ostalog na javnoj raspravi o PUP-u, prenosi Radio Kotor.

Na pitanja građana odgovarali su ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović i dipomirani inžinjer arhitekta – planer, Mladen Krekić.

“Zadovoljan sam jer smo čuli glas građana ali nije mi drago što se kao i na svakoj javnoj raspravi dio izjava pretvori u saopštavanje političkih pamfleta. Suština cijele priče jeste da plan bude što bolji i što primjereniji kako lokalnom stanovništvu tako i benefitima države”, zaključio je Radulović.

4 Komentari

  1. Kako ispravno pricao tako ti bog pomogo sto ti i ostali mislite na dobrobit naroda i mjestana…Samo da uzmete pare i da se okoristite….

    26
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code