Početna Društvo Morsko dobro će sanirati odvaljeni zid

Morsko dobro će sanirati odvaljeni zid

10

Dio obrušenog, nakanadno dograđenog dijela parapetnog zida u Meljinama, koje je nevrijeme oštetilo prije oko mjesec, biće saniran i vraćen u prvobitni položaj. Taj posao obaviće Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom, saopšteno je Radiju Jadran iz ovog preduzeća.

„Kontrolori Morskog dobra su 30.09.2020. godine sačinili službenu zabilješku i konstatovali oštećenje nekoliko betonskih blokova na dograđenom dijelu obalnog zida kod kupališta 13 C na Savini. Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrim Crne Gore, kao i svake godine, priprema Plan sanacije oštećenja na obalnoj infrastrukturi kojim će biti obuhvaćena sva evidentirana područja“, navode u ovom preduzeću.

Podsjetićemo da je nevrijeme prije oko mjesec, usljed jakog vjetra i kiše, „prepolovilo“ dio zida na ulaz u kupalište. Odvaljeni dio zida trenutno „pridržava“ kapija koju je zakupac postavio radi zabrane ulaska kada je kupalište van funkcije.

10 Komentari

 1. Zid može biti oštećen ili urušen nikako “odvaljen” – njegujte duh jezika kojim govorimo.
  Da li se problem reklamira izvršiocu radova ili građani plaćaju popravku?

  10
 2. Nije istina da je nevreme taj zid ostetilo. To su uradili novski delikventi sto unistavaju vikendom u kasne sate, sve sta im je na putu novskim setalistem. Bacaju kante i kontejnere od kom odpada, lome zardinjere, klupe, ostali mobilijar. Čak su i pokusa li da ukradu televizor iz jednog kafica. Noćni čuvar im je zapretio policijom pa su pobegli i ostavili tv na sred puta.
  Mislim da bi trebalo uvesti noćno dezursvo na setaliste od kom policije.

  18
  1
 3. A skinite te zidove , vratite u prvoitno stanje kako je Austro Ugarska ostavila..
  Sve te zidine su radi par pojedinaca koji su gradili uz setaliste , ruglo i sa kopna i sa mora..

  18
  1
 4. Thats a bulshit!
  Taj nazovi zid je nestrucno sazidan i jos je okacena ta ogromna kapija!
  To je razlog zasto je pukao i podigao se zid kao na klackalici a ne od mora i vjetra..kome javno dobro plasira ove price..

  19
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code