Početna Turizam Morsko dobro oprema nezakupljene plaže

Morsko dobro oprema nezakupljene plaže

6

U nabavku, postavljanje i skladištenje kupališne opreme na plažama koje nijesu dobile zakupce, Morsko dobro će uložiti 45 hiljada eura u svih 6 primorskih opština.

Riječ je o minimalnom opremanju kupališta (bove, kabine za presvlačenje, kante za otpatke, informativne table i grafike, spasilačka oprema, oprema za pse).

Do početka glavne turističke i kupališne sezone, trebalo bi da bude nabavljeno 800 m bova za obilježavanje kupališta sa morske strane, 5 mobilnih montažnih kabina za presvlačenje, 20 plastičnih kanti za otpatke sa poklopcem i 15 sa kesom, 5 informativnih tabli, spasilačka oprema – tuba za spasavanje (bay watch) crvene boje, signalizacione zastavice žuta, zelena i crvena, pojasi za spasavanje, prva pomoć – zavoj, gaza, makaze, flaster, antiseptici, srednji dvogled i metalnu pištaljku, te opreme za pse na pet friendly kupalištima: rekvizite za čišćenje i odlaganje izmeta pasa (lopatice i metlice) i posude za vodu i hranu,  kućice, šatori i drugi objekti koji su namijenjeni za hladovinu za pse i tuševi za pse.

Kako je obrazloženo u javnom pozivu, Morsko dobro je u obavezi da organizuje i opremi minimalnom opremom kupališta za koja, u sprovedenim tenderskim postupcima za ustupanje na korišćenje, nije izabran korisnik. Po skraćenoj  proceuri organizovana je nabavka opreme i podnošenje ponuda skraćeno je na 22 dana.

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 3. jula, za kada je u Morskom dobru zakazano njihovo otvaranje.

6 Komentari

  1. o cemu ovi pricaju – kante za smece ukupno 20 komada….divno prva investicija, pa onda dodaju
    tusevi za pse. Ja to jos nisam vidio. Prvi deo recenice se odnosi na Nigeriju ili Ganu a drugi na Monako ili Luksemburg. ali ne sve je to monte-crna negro – gora…

  2. O Bijeloj Vili se mudro cuti, to je po novoj terminologiji istocno o Skvera, ono sto su napisali u opisu radova nebi doteklo ni za polovinu, ma da mi je samo znati zasto nas lazu.

  3. Dakle da konačno očekujemo da će Bokina Plaza u HN takozvana Bijela Vila, da dobije nove kabine i presvucene rupe cementom a moguce da i kafic proradi?

    13
  4. Ma zna li iko koje godine će ovo raditi!!?? Izgleda kada nam sezone budu počele u oktobru. Valjda misle da će se Zemljini polovi okrenuti, pa da ćemo postati južna hemisfera. A “Bijela Vua”!? O tome šutite. Gdje uložiše tih 30.000 e za renoviranje “Bijele vile”? Valjda će se potrošiti za uništavanje onog lijepog zelenila između Sv. Antuna i dvorane “Park” prema moru!

    15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code