Početna Društvo Morsko dobro: Zbog Nenada Vujičića prekinuto nadmetanje za zakup pristaništa i privezišta

Morsko dobro: Zbog Nenada Vujičića prekinuto nadmetanje za zakup pristaništa i privezišta

9

Prilikom javnog nadmetanja za zakup pristaništa i privezišta koje je danas održano u prostorijama Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, ovlašćeni predstavnik firme “Montenegro Crusing” Nenad Vujičić je u kontinuitetu ometao tok nadmetanja, saopštavaju iz JP Morsko dobro.

– Nakon javne opomene učesnika i upozorenja o mjerama koje se mogu upotrijebiti ako se ometanje nastavi, Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja je bila prinuđena da shodno važećoj državnoj Uredbi, privremeno obustavi postupak i udalji Vujučića iz prostorije- navode iz Morskog dobra.

O ovom slučaju obavješten je Centar za bezbjednosti Budva.

Kako dodaju, Nenad Vujičić je poznat po tome što je i na prethodnim javnim nadmetanjima različitim performansima ometao strogo formalne procedure.

– Protiv njega je ranije podnijeta krivična prijava za nelegalno zauzimanje zemljišta i tužba Osnovnom sudu u Kotoru zbog korišćenja lokacije bez naknade JP Morsko dobro. Današnji postupak javnog nadmetanja je zbog isteka radnog vremena prekinut i biće nastavljen u utorak, 18. juna u 13.00h – kazali su iz JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

9 Komentari

 1. Okle je čovjek koji je posoa 4 puta pismei upit i na ni jedan nije dobio odgovor?
  Isto je htio da pita komisiju što mu Morsko zlo nije odgovorili. i ne može? Nisu mu odgovorili jer je u pravu i jer mute jasno je kao dan. I sad ne smije ni da pita nego da se postupak završi, tuđa imovina podijeli i onda- kome da se žali.
  Čovjek je potpuno u pravu, da je najgori. A gori od Morskog zla ne može biti.

  1
  3
 2. Tacno je da je mnogo bitno okle si.Pa ne mislis valjda da neki Pljevljak,Niksicanin ili Cikotic zna vise o ovdasnjem primorskom turizmu nego neko koje tu cijeli zivot.Vnerovatno ce neki ovo nazvat “govor mrznje” a ja ga zovem govorom istine.Ne mrzimo mi vas samo vam govorimo da ne znate.Vi ste navikli sve na silu.Ali ima i ona druga,rekli bi vi “lacmanska”.pamet.I neka ih je prekidao i neka ih je ometao.Sjede tamo u nekoj prostoriji i dijele plaze i pozicije ko da im je tata to naslijedio.A kad dublje zagrebes odma vidis s kim su i ciji su.Treba rasformirat to i svima nogu u g…..

  9
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code