Moto Djeda mrazevi osmi put pohode Dječiji dom Mladost

Moto Djeda mrazevi osmi put pohode Dječiji dom Mladost

1
Podijeli

Neobični gosti na motorima, u prepoznatljivim crvenim odjelima i kapama, Moto djeda mrazevi, posjetiće u subotu, 23. decembra male korisnike  Dječijeg doma Mladost u Bijeloj. Bajkeri velikog srca i ove godine žele da djeca lišena roditeljskog staranja ne budu usamljena u vrijeme novogodišnjih i božićnjih praznika. Na moćnim motorima dolaze im s radošću, toplim riječima i poklonima.

Udruženje “No limit bikers” iz Podgorice je riješilo da tradicionalnu, osmu akciju “Moto Djeda Mrazevi” opet organizuje u Dječjem domu Mladost u Bijeloj, a osim poklon paketića, u dogovoru sa upravom Doma, ovoga puta će donijeti garderobu i obuću za mališane.

Picerija i restoran

Cilj akcije, u kojoj učestvuju klubovi i motoristi iz čitave Crne Gore, je da obraduje djecu koja nemaju sreću da praznike provedu u krugu porodice.

Nakon okupljanja u Hard Rock Caffe-u, učesnici iz gradova sa sjevernog i centralnog područja će se u subotu u 10 sati uputiti iz Podgorice ka Herceg Novom. Pridružiće im se  ekipe iz Ulcinja, Bara i Sutomora, zatim Petrovca, Bečića i Budve, pa iz Kotora i Tivta, da bi se oko podne na trajektnom prelazu u Kamenarima susreli  sa motoristima iz Herceg Novog. Odatle će svi zajedno krenuti u defile do Igala, pa nazad do Dječjeg doma u Bijeloj, da poklonima i pažnjom razvesele mališane  i uljepšaju im praznike.

Kao i prethodnih godina, domaćini iz hercegnovskog Moto kluba “Cruiser”,  koji od početka podržavaju ovu akciju, pripremaju ručak za sve učesnike. Nakon uručivanja poklona  i druženja sa djecom, “Moto Djeda Mrazevi” okupiće se u restoranu “Bijela”,  da se okrijepe i razmijene utiske o ovom lijepom i humanom događaju.

1 komentar

  1. Onog Đede Mraza koji se na ljeto provoza na vodenom skuteru kraj novske plaže Bla Bla – častiću whiskeyem!

Ostavite komentar

*

code