Motociklista zaobilazio kolonu, udario u auto i lakše povrijeđen

Motociklista zaobilazio kolonu, udario u auto i lakše povrijeđen

11
Podijeli

nesreca igalo magistrala 160716Oko 11.30, na magistralnom putu u Igalu, kod skretanja za ul. Bratstva Jedinstva (Mojdeški put) motociklista je zaobilazeći kolonu udario u putničko vozilo, pao i zadobio lakše povrede.

Riječ je o Novljaninu Đ.K, koji je, kako nam kaže dežurni hirurg Opšte privatne bolnice Meljine, dr Goran Komatina u stabilnom stanju, sa ugruvanim ramenom i grudnim košem.

Picerija i restoran

Ovaj srednjovječni motociklista je koristio tablete za pritisak i vjerovatno mu je je iz nekog razloga pozlilo kada je htio da svojim motorom HN AD 64 zaobiđe kolonu. Tom prilikom je udario u folkswagen pasat, CH  657981, kojim je upravljao državljanin Švajcarske M.E (1992. godište).

Inače, u Bolnici Meljine danonoćno primaju pacijente sa raznim tegobama na internom odjeljenju, a na hirurgiji sa hitnim intervencijama zbog povreda ili akutnih stanja. Kako saznajemo na hirurškom odjeljenju  u prosjeku posljednjih dana imaju preko 30 intervencvija i operativnih zahvata. Gotovo svakodnevno i bukvalno spasavaju pacijente koji su životno ugroženi i koji ne bi preživjeli transport do Kotora ili drugih zdravstvenih centara.

Osoblje ove Bolnice i daje je maksimalno posvećeno poslu za koji, na žalost, već četvrti mjesec ne primaju platu.

11 Komentari

  1. Zar motociklisti ne preticu kao i ostali nego zaobilaze kolone?! U svakom slucaju covjeku zelim brz oporavak, a motociklisti pazite se pravite previse gresaka.

  2. oštećeni pacijent – i neuporedivo više ljudi spasili.
    Nijesmo ni svjesni, kao gradjani Novog, koliko nam ta bolnica znači.
    Vidjećemo ako je izgubimo, a to ovaj grad ne smije dozvoliti.

  3. Mile- i moleru da kreci pa naplati zestoko,i sudiji da sudi pa dobije platu! Nije kulturno ,Mile,da tako komentarises.Mozda ces u svom zivotu imati sansu da se nadjes u istoj poziciji bez obzira koje si profesije …

  4. Tu rasksnicu treba proširite, ima mogućnost i da postoji traka za skretanje jer iza krivine se skreće na sred puta, stvaraju nepotrebne kolone.

Ostavite komentar

*

code