Početna Društvo Muzičar Karlo Đorđević bolje, ali račun sa doniranim sredstvima blokiran u Atlas...

Muzičar Karlo Đorđević bolje, ali račun sa doniranim sredstvima blokiran u Atlas banci

4

Liječenje popularnog hercegnovskog muzičara i jednog od osnivača kultnog benda Exodusi, Dragana Karla Đorđevića, u Italiji dobro napreduje i on se osjeća mnogo bolje.

Karlo je nakon otpuštanja sa klinke “San Marco” jedan period radio sa fizijatrom na povratku snage, tako da danas izlazi, šeta sa ženom, a 11. februara zakazana mu je kontrola, priča za Radio Jadran aktivni član Exodusa, Ante Krstović.

– Na klinici će odlučiti da li da ga zadrže i nastave liječenje, ili nema potrebe, ako bude u dobrom stanju, kao što nama izgleda. Može se desiti da ga definitivno otpuste, jer je dobro – kaže Ante.

Prikupljanje sredstava za Karlov boravak u Italiji, koji živi u iznajmljenom stanu, i dalje traje, ali sprovodi se na drugi način. Na žalost, sva prikupljena sredstva preko žiro račna Atlas banke su trenutno blokirana, pa članovi Exodusa izdaju priznanice svima koji su voljni da doniraju.

Krstović je istakao da su, uz ljude dobre volje, Zorica Drakulić Vidaković, Fondacija  “Iva Bijelić” i Plesni klub “Diano” dosta pomagali u akciji. Ukoliko neko želi da pomogne, može da se javi članovima benda lično, ili da ih kontaktira preko FB stranice. Za donirana sredstva dobiće priznanicu, ali uplate preko žiro računa nisu moguće.

4 Komentari

 1. Samo gotovina, ja da vam kažem. Veći je rizik od propasti banke, nego da će lupeži odnijet. I za ovo i za sve drugo. Mnogo je zaličilo na ,,staru štednju”.

  12
 2. Nisu kažu blokirana sredstva za liječenje. Treba naravno donijeti racun.
  Kolko je sredstava Opštini blokirano kod Atlas banke. Voljeli su i oni da drže pare kod Ljulja

  9
  2
 3. Centralna banka mora da odmrzne sredstva za koja se zna da su prikupljena iz humanitarnih razloga u svrhu liječenja, bez obzira o kojoj se osobi radi. Čovek boluje od teške bolesti, a birokratija nema sluha da pomogne. Sramota.

  31

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code