Početna Turizam NA BEOGRADSKOJ ADI ODRŽAN GOLF TURNIR LUŠTICA BEJ

NA BEOGRADSKOJ ADI ODRŽAN GOLF TURNIR LUŠTICA BEJ

0

Zaljubljenici u golf i posjetioci Ade Ciganlije, u društvu predstavnika kompanije Luštica Divelopment AD, okupili su se tokom vikenda, na Golf turniru Luštica Bej (Luštica Bay Golf Challenge) u Beogradu.

Golf turnir Luštica Bej je bio drugi GCB Masters sezone, koji je okupio 65 golfera podijeljenih u tri kategorije, saopštavaju iz te kompanije.
Pored brojnih vrijednih nagrada, kompanija Luštica Divelopment je obezbijedila i specijalnu nagradu – sedmodnevni odmor u El Guni (El Gouna) u Egiptu, za golfera sa najboljim Stableford neto rezultatom. Nagradu je osvojio Kosta Ginić.
Ovom prilikom predstavljen je i golf teren u naselju Luštica Bej koji će će biti izgrađen na površini od 86 hektara. Teren će imati 18 rupa i spada u kategoriju terena za održavanje turnira u golfu. U sklopu golf terena, planirano je preko 19 hektara zelenila, kao i golf klub. Na lokaciji budućeg golf terena tokom ljetnje sezone postoji i vježbalište za golf.
„Luštica Bej” se gradi u zalivu Trašte, nadomak Tivta, na jednom od najljepših dijelova crnogorske obale. Ovaj gradić će privući ljubitelje prirode, zdravog života i aktivnih sadržaja tokom cijele godine. Biće izgrađeno više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, sedam hotela, golf teren, dvije marine, šetalište sa restoranima i kafićima i drugi prateći objekti. Cjelokupan izgled naselja je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom crnogorskog primorja. Prvi stanovnici, kupci nekretnina, će dobiti ključeve svojih stanova početkom 2015. godine.

Picerija i restoran

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code