Početna Društvo NA BRAJIĆIMA POGINUO NOVLJANIN

NA BRAJIĆIMA POGINUO NOVLJANIN

0

police-lights3U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros desila na putu Budva-Cetinje nadomak Brajića poginuo je Vladimir Kovačević iz Herceg Novog, rođen 1967. godine. Ovo je Radiju Jadran potvrdio načelnik budvanske službe spasavanja, Zdravko Šljukić, a tu informaciju su potvrdili i u Operativnom centru Uprave policvije.

Do direktnog sudara došlo je između autobusa hercegnovskog preduzeća “Blue Line”, koji je saobraćao iz pravca Cetinja ka Budvi i golfa 2 hercegnovskih registracija HN AD 332 kojim je upravljao Vladimir Kovačević. On se kretao iz pravca Budve – rekao nam je Šljukić.

Od udara u autobus auto se okrenuo i tada je na njega naletjelo drugo vozilo “Fiat punto” CT AA 604 kojim je upravljao Uroš Domazetović, koji je i teže povrijeđen i prebačen u cetinjsku bolnicu.

– Naši vatrogasci su morali da isjeku vozilo kako bi doprli do poginulog vozača – rekao nam je Šljukić.

U skoro punom autobusu “Blue Line”, koji je saobraćajao na redovnoj liniji Novi Sad – Herceg Novi, nema povrjeđenih putnika.

I iz direkcije ove saobraćajne kompanije u Herceg Novom, potvrdili su da se radi o njihovom autobusu, ali nisu željeli ništa da komentarišu do zvaničnog saopštenja policije.

Uviđaj je u toku.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code