Početna Društvo NA DEBELOM BRIJEGU ZAPLIJENJENO 18 KG SKANKA

NA DEBELOM BRIJEGU ZAPLIJENJENO 18 KG SKANKA

0

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi i službenici Uprave carina su jutros na graničnom prelazu Debeli Brijeg, zaplijenili oko 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank.

Oni su oko 4 h kontrolisali putničko vozilo marke „BMW”, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin M.A. (28), dok se na mjestu suvozača nalazila albanska državljanka E.A. (26). U prostoru između zadnjeg sjedišta i prtljažnika u tzv. specijalno napravljenom bunkeru, pronađeno je 25 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.
Obaviješteni su policijski službenici Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat koji su preuzeli albanske državljane, pronađenu materiju i vozilo.
O rezultatima pretresa policijski službenici su obavijestili Više državno tužilaštvo u Podgorici. Pronađena materij poslata je na vještačenje u Forenzički centar.
M.A. je lišen slobode, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok su od E.A. prikupljena obavještenja u svojstvu građanina, nakon čega je napustila službene prostorije Centra bezbjednosti Herceg Novi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code