Na demonstraciji bezbjedne vožnje motociklom i Novljani iz MK Bezbjednost

Na demonstraciji bezbjedne vožnje motociklom i Novljani iz MK Bezbjednost

0
Podijeli

Proteklog vikenda, na poziv Internacionalne Policijske Asocijacije, sekcija Crna Gora, članovi Moto Kluba Bezbjednost iz Herceg-Novog bili su gosti IV međunarodnih sportsko-rekreativnih susreta na Policijskoj Akademiji u Danilovgradu.

Članovi Moto Kluba Bezbjednost iz Herceg-Novog i Moto Kluba Bezbednost iz Beograda,  sproveli su demonstraciju bezbjedne vožnje motociklom, pravilnog rukovanja motociklom i korišćenja zaštitne opreme.

Picerija i restoran

Nakon demonstracije, đaci osnovnih škola sa područija Danilovgrada imali su priliku da se provozaju na civilnim motociklima, policijskom Suzukiju, policijskom četvorotočkašu, te u simulaciji policijske akcije, pod rotacijama, mališani su se provozali i u policijskom Opelu.

Predsjednik Moto Kluba Bezbjednost, Dejan Šofranac kazao je da su iz tog kluba zahvalni predsjedniku IPA, sekcija Crna Gora, Vojislavu Dragoviću, što ih je pozvao na  veličanstven događaj i što je prepoznao njihovu ulogu u promociji bezbjedne vožnje motocikla.

– Time  nam je  dao prostora i da promovišemo naš Moto Klub i bezbjednost motociklista kao najugroženije kategorije učesnika u saobraćaju, kazao je Šofranac

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code