Početna Sport Na Dječijoj olimpijadi u Zrenjaninu mališani “Jump”-a sa 10 medalja

Na Dječijoj olimpijadi u Zrenjaninu mališani “Jump”-a sa 10 medalja

1

Univerzalna školica sporta JUMP iz Herceg Novog, učestvovala je na 5 Međunarodnoj Dječijoj olimpijadi  “Živi zdravo-Bori se sportski-Postani šampion” u Zrenjaninu. Učestvovalo je preko 200 djece, koja su rođena od 2007. do 2011. godine

Nadmetali su se dječaci i djevojčice iz Školice sporta Long Jump Ivana Španović, AK Proleter, AK As 023, Predškolske ustanove Zrenjanin, kao i gosti iz Novog Sada, Beograda, Opova, Subotice, Rume, a prvi put i Herceg Novog.

Medalje među 10 atletskih klubova osvojili su mali Novljani: Anja Čerevicki ZLATO sprint 30m, BRONZA Poligon spretnosti 2008. godište. ,   Katarina Vujnović BRONZA poligon spretnosti 2010. godište ,  Vladan Samardzić ZLATO sprint 30m 2012. godište,   Vladimir Pavlović ZLATO Poligon spretnosti, BRONZA sprint 30m 2007. godište.  Nikolaj Pavlović BRONZA sprint 30m 2011. godište, Anđela Taušan ZLATO sprint 30m 2012. godište,   Jovan Govedarica SREBRO sprint 30m, BRONZA poligon spretnosti 2009. godište.

– Naš grad i državu kao jedine predstavnike iz Crne Gore  predstavjalo je 16 mališana: Matea Kotlaš, Vladan Samardzić, Vuk Begenišić, Anđela Taušan, Milica Taušan, Vladimir Savić, Andrijana i Teodora Savić, Sara Obradović, Nikolaj i Vladimir Pavlović, Zoja Seba, Katarina Vujnović, Branko Sijerković, Anja Čerevicki, Jovan Govedarica. Treneri su bili prof. Milutin Govedarica i Bojana Govedarica.

Univerzalna školica sporta JUMP se iz meke atletike  vratila sa izvarednim rezultatima i dokazala da naša djeca iz Herceg Novog imaju veliki talenat za bavljenje kraljicom sporta, koja u našem gradu još nema mjesto okupljanja i treniranja gdje bi sva talentovana djeca mogla da iskažu svoje umijeće u ovoj najpopularnijoj sportskog grani u svijetu – navode iz školice.

Sem takmičenja Univerzalna školica sporta JUMP je provela tri nezaboravna dana u Vojvodini gdje su obišli Dvorac Dunđerski, ZOO vrt u Paliću, Etno selo Stanišići u Bijeljini .

Zahvaljuju  roditeljima na podršci, djeci na preljepom druženju i sponzoru Komunalnom stambenom na podršci za  gorivo, čime su smanjili troškove roditeljima.

1 komentar

  1. BRAVO NOVSKA DJECO. NADAM SE DA CE TE VI SA ZDRAVIM DUHOM IMATI NADAHNUCA DA JEDNOG DANA VODITE OVAJ NAS NAPACENI GRAD PRAVIM SMJEROM I DA LJUBAV I TOLERANCIJA UZ VASU POMOC ZAUVJEK ZAVLADAJU HERCEGNOVSKOM OPSTINOM I BOKOM. E KADA BI SVI HERCEGNOVSKI EGOISTI IMALI MAKAR MALO OVOG DJECIJEG DUHA I TOLERANCIJE, NE BI NAM TADA DRACA I TROSKOT ZATRPAVALI GRAD.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code