Na graničnom prelazu Debeli brijeg zaplijenjeno 11 kila marihuane, Nikšićanin lišen slobode

Na graničnom prelazu Debeli brijeg zaplijenjeno 11 kila marihuane, Nikšićanin lišen slobode

9
Podijeli

Službenici Uprave carina – Carinske ispostave Debeli Brijeg i Uprave policije – Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi na graničnom prelazu Debeli Brijeg kontrolom vozila oduzeli su oko 11 kilograma marihuane, a osumnjičeni M.S. (27) lišen je slobode, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Naime, službenici CI Debeli Brijeg i službenici OGB Herceg Novi su, 9. marta 2019. godine, na Debelom Brijegu, kontrolisali na izlazu iz Crne Gore vozilo „Ford Focus“ nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.S. (27) državljanin Crne Gore. Detaljnom kontrolom u specijalno izrađenom tzv. bunkeru pronađeno je 10 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Daljim pregledom vozila u rezervoaru od goriva pronađeno je još 28 pakovanja sa sadržajem iste materije.

Picerija i restoran

Ukupno je pronađeno i oduzeto 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 11 kilograma.  M.S. je lišen slobode i predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje.

9 Komentari

 1. Miloš” Otac od mog druga navukao se na marhuanu,”laku drogu”, njegov sin bježi od njega kada ide ulicom,prava budala,srećom sin još nije krenuo za njim,a mislim i da neće jer vidi kako kreten izgleda !

  3
  2
 2. Bravo, Miloše, samo ti doručkuj marihuanu svaki dan – i bićeš perspektivan i za sebe, i za svoju porodicu, i za društo koje gradite vi mladi, i za sve buduće generacije koje misle isto kao ti!

  Ja bih samo zbog tebe i onih koji misle kao ti, legalizovao marihuanu – jer ste vi budućnost svjetske pameti, i napretka!

  3
  3
 3. GLAVNA GRANA PRIVREDE U CG .ZATIM KLADIONICE POLOVNA AUTA KAMATARENJE GRADJEVINARSTVO I TURIZAM ZA PRANJE GORE NAVEDENOG .NEMA NAM SPASA DNO DNA U SVAKOM POGLEDU

  12
  2
  • Nije ni kokain droga, nije ni heroin , ni ekstazi, nije ni zemlja okrugla, nije ni dan,dan ,nije ni noć,noć,sve je relativvno. Ali ono sto treba porodici,gradu,drzavi su normalni ljudi ,koji mogu normalno da zive,drogaše i budale, niko neće

   18
   1
  • Miloš# tebi i sličnima i tvojoj porodici ,djeci ,odobrio bih upotrebu marihuane,i svakom onom ko iskaže želju za drogiranje marihuanom,ne bih vam branio !

Ostavite komentar

*

code