NA HERCEGNOVSKOJ RIVIJERI NEMA VODE – PO NADLEŽNIMA NEMA NI RESTRIKCIJA

NA HERCEGNOVSKOJ RIVIJERI NEMA VODE – PO NADLEŽNIMA NEMA NI RESTRIKCIJA

90
0
Podijeli

no-waterDanima iz Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ tvrde da je sa vodosnabdjevanjem u Novom sve u redu i da za sada ima dovoljno vode. Međutim, suve česme, najčešće žiteljima i gostima sa hercegnovske rivijere, govore suprotno.

Iz Đenovića i Baošića, slušaoci jutros ponovo prenose ogorčenje i pitaju šta je sa vodom. Sve im djeluje da je riječ o restrikcijama o kojima ih niko zvanično nije obavjestio. Voda je juče Đenovićima nestala ujutru, pa stigla u 17 h i sinoć opet nestala, ili je bilo sa malim pritiskom. Tek jutros oko 11 h opet su se mogle punim mlazom otvoriti česme. I u Baošićima sinoć nije bilo vode, kažu nam slušaoci koji žive na pjeni od mora.

Picerija i restoran

Radiju Jadran je danas u „Vodovodu“ jedini dostupni bio dežurni dispečer, koji je rekao da će voda ka Đenovićima biti puštena oko 11 h jer je riječ o nekoj vrsti restrikcija, te da će i javnost o tome biti danas upoznata.

– Biće nekih isključenja tokom jutra i dana, a noću nećemo isključivati vodu i o tome raspravljamo ovog trenutka – rekao nam je dežurni.

porukavodaMeđutim, direktor hercegnovskog JP „Vodovod i kanalizacija“, Zoran Šabanović, iako  zauzet na sjednici lokalnog parlamenta, odgovorio je na naš SMS u kome smo ga pitali da potvrdi ili demantuje vijest da će biti restrikcija vode u Herceg Novom-  „Nema restrikcija ! “ – glasio je kratak odgovor.

Tako se opet ponavlja ista situacija da Novlajni i njihovi gosti ne samo što nemaju vode, nego nemaju ni šansu niti pravo da na vrijeme saznaju kada će ostiti bez nje.

Ako građani i zaborave da se to dešava već godinama, pitanje je hoće li to svaki put oprostiti i zaboraviti turisti i ponovo doći naredne sezone?!

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code