Početna Sport Na karate kampu u Igalu Luca Valdesi i Nello Maestri

Na karate kampu u Igalu Luca Valdesi i Nello Maestri

0

Herceg Novi će od 6. do 8. septembra biti domaćin karate kamp-seminara u katama i borbama koji će voditi višestruki šampioni Evrope i svijeta Italijani Luca Valdesi i Nello Maestri. Organizatori događaja su karate klub “Jadran“ i agencija za organizaciju događaja „Aleksandra Planning“d.o.o.

Seminar će biti održan u Sportskom centru Igalo, a u učešće su najavili karatisti iz zemlje i regiona.

Luca Valdesi je najtrofejniji karatista svih vremena u disciplini kata. On je u dugogodišnjoj karijeri titulu prvaka svijeta u pojedinačnoj konkurenciji osvojio čak šest puta, u ekipnoj osam, a na svjetskim igrama tri puta. Redovni je predavač na brojnim seminarima širom svijeta, a u Crnu Goru tim povodom dolazi prvi put. O svojim brojnim uspjesima napisao je knjigu koja je vrlo brzo dobila medijski prostor.

Nello Maestri je višestruki prvak Italije u borbama, a svoj rad potvrdio je zlatnim medaljama na evropskim prvenstvima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, kao i na evropskim igrama. Radio je brojne seminare do sada, a najviše u saradnji sa Valdesijem.

Predviđeno je da se treninzi održavaju u jutarnjim i popodnevnim časovima, a u pauzi će biti organizovan ručak u restoranu hotela „Play“ gdje će učesnici biti smješteni, najavljuju iz Karate kluba “Jadran”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code