Početna Ke Nova Na Karotrcu Rambo i Dragoljub, prijave do ponoći

Na Karotrcu Rambo i Dragoljub, prijave do ponoći

14

Želite li da vas “prodrma” mladalački adrenalin, a volite neobičnu vožnju na točkovima i dasci, imate vremena, ako već nijeste, da se do ponoći prijavite za urnebesnu trku karićima – II Karotrc, u Herceg Novom. Na spisku prijavljenih već je 50 ekipa, a među njima su Rambo Amadeus, Dagoljub Đuričić i svjetski prvak u trci karićima, Dražen Boban.

“Spust” je niz nekoliko gradskih ulica. Poslije prijave preostaje još nekoliko dana da napravite ovo “prevozno sredstvo” i spremite se za trku koja je najavljena za 16. mart, poručuju organizatori.

Iz NVO Maškare ponosno ističu nevjerovatnih 50 ekipa u kategoriji jednosjed, dvosjed i trosjed:

“To je za sada oko 80 učesnika – 27 na jednosjedu, 17 na dvosjedu i 3 trosjeda. Osim Novljana, stižu nam ekipe iz Kotora, Tivta, Budve, Trebinja, Beograda i Šibenika. To je samo pokazatelj koliko je ova manifestacija od prošle godine probudila interesovanje i želju za, bar na kratko, povratak u djetinjstvo. Za razliku od prošle godine kada smo imali samo jednu, ove godine imamo dosta takmičarki koje će se oprobati u dvosjedima”, najavljuje predsjednik NVO Maškare i član Direkcije Praznika mimoze, Ivan Peulić.

Posebno će biti atraktivno učešće proslavljenih novskih muzičara, Ramba Amadeusa i Dragoljuba Đuričića. Uz njih, prvi put na Karotrc, u Novi stiže i četvorostruki prvak svijeta u karićima iz Šibenika, Dražen Boban. On će se takođe takmičiti, a ekipu čini cijela njegova porodica.

Trka će biti organizovana 16. marta od 11 h do 15 h, ulicom od Gradske kafane do Škvera u dužini od 700 metara. Nagrađuje se najbolje vrijeme za novčane nagrade, a robnim nagradama sponzori darivaju najmaškaraniji karić, najoriginalnije ime ekipe, najatraktivniju vožnju, najstarijeg takmičara i najsporijeg takmičara.

Organizaciju trke pomogla je Opština Herceg Novi i Direkcija Praznika mimoze.

14 Komentari

 1. Mislim da i admin treba ovoga vasily-a ugasi,on je preskocio lijekic danas i nikako da ukapira da ovo nema veze sa rubrikom politika.
  Glupost je specificna bolest jer od nje svi pate okolo bolesnika a on ne !

  3
  1
  • Mislim da si ti politički bolesnik i da ti je neko iz familije sigurno u stranci jer iz moje niko nije 😀 mislim da si i tipičan predstavnik novoga jer palamudiš kao i rambo a niđe te nema u zbilji i stvarnosti…. Ođe politike nema samo fakti a ti pošto te nije bilo ni na manifestaciju za bolnicu meljine ,za mamulu , za ubistvo tvog sugrađanina dođi na karotrc da daš doprinos sa Rambom za razvoj našeg društva. Sotto bandiera poltronikus

   1
   4
 2. zao mi je sto nisam tu da ucestvujem al sta je tu je jbg moram i nekom drugom dat priliku za to pobjednicko postolje tako da momci sretno i samo pun gas bez kocenja 💪💪💪 namber 8

 3. Stvarno ne znam kako ste od ovog stigli do politike? (ili uopšte, kako sve okrenete na politiku).
  Ko god se kao klinac dovijao da nabavi “kuglagere” i da napravi karić, zna kakav je ovo gušt i pored oderanih laktova i koljena. Ovo nije samo “naš”izum, već se koristi na cijelom mediteranu.
  Puna podrška za ovu akciju, ona je bar u duhu mediterana i mimoze, za razliku od mnogih koje su u međuvremenu održane. Dobra zabava je garantovana, i učesnicima i publici.

  25
  12
 4. Rambo nije član ni Df-a ,Demokrata ni Novske liste,a nije ni Dps-a, neko čovjek velikog srca,humanitarac i muzičar, a tebi ako je vlast toliko zla (ne kažem ni da je dobra)uzmi pa podmaži pušku,ali pođi da gledaš kariće.Prošle godine je bilo odlično.

  18
  18
  • Nit su tamo većina mladih i naroda na onim slikama članovi df-a ,demokrata itd….Bio sam na karićima ,podržavam potpuno manifestaciju .Nego sam dao komentar na sva njegova laprdanja po medijima o demokratiji o pravičnom društvu ,ovome ,onome a evo sad potpuno apolitičan skup , ljudi koji žele bolje društvo …Što kao istaknuti muzičar ne dođe da podrži to pred svima ?

   16
   2
 5. Što veliki umjetnici ne podrže narodni protest protiv zle vlasti ? Puni mediji Rambovih izjava i filozofija o demokratiji i pravičnosti , što javno ne podrži studente , radnike , djecu ,penzionere….no se spušta skejtom niz novske nizbrdice. Nizbrdo – ključni pojam

  27
  18
   • Evo pun je fejs Rambovih objava o demokratiji i kritika vlasti ! Reko pošto promoviše klizanje niz novski asvalt mogao je da promoviše borbu za bolje društvo i za zdrav društveni ambijent. A to što ti i vi svi koji se kao ježite politike mlatite , uzmi pročitaj dvije knjige pa ćeš viđet od čega ti zavisi svakodnevni način života i slično ! Niko ođe ne meće politiku no se svi meću u politiku radi svog dupeta …pa reko da pitam đe su kad treba pogurat

    3
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code