Početna Društvo NA ŠKVERU POVRIJEĐEN SLAVKO PEROVIĆ

NA ŠKVERU POVRIJEĐEN SLAVKO PEROVIĆ

0

slavko_perovicNa hercegnovskom Škveru je ovog popodneva, nakon verbalnog incidenta među gostima dva lokala došlo i do fizičkog obračuna između bivšeg lidera Liberalnog saveza Slavka Perovića sa policijom. Perović je hospitalizovan u Meljinama i dijagnostikovana mu je fraktura jednog rebra.

Ovo nam je potvrdio načelnik hirurgije dr. Nenad Sekulić.

Picerija i restoran

 

– Perovića su dovezli oko 17 časova, dijagnostikovan je, urađen je skener i ultra zvuk i utvrđeno je da ima frakturu osmog desnog rebra. Nema potrebe za pompom, kada bude moguće dobićete od njega izjavu – kazao nam je dr. Sekulić.

Dok smo boravili u Bolnici Meljine uspjeli smo da vidimo u hodniku Slavka Perovića dok su ga prebacivali poslije snimanja na odjeljenje intezivne njege. Njegov prijatelj Mimica Vujović, bivši predsjednik Liberalnog saveza u Herceg Novom, ispričao nam je da je razgovarao sa Slavkom. Rekao mu je da je na njega izvršen atentant i da ga je najvjerovatnije policija udarala, jer je bio onesvješćen.

Očevidci, koji nijesu htjeli da otkriju identitet, ispričali su danas novinarima na Škveru razne verzije ovog incidenta. Svi su saglasni u tome da je Perović dugo sjedio u kafiću DO DO i glasno komentarisao stanje u Crnoj Gori, vrijeđajući vlast i lidera DPS-a. Saglasni su u tome i da je jedna žena pozvala policiju, kao i da je Perović u trenutku privođenja udario policajca, nakon čega mu je bilo uzvraćeno i on je oboren.

U očekivanju  zvaničnog saopštenja policije Radio Jadran nezvanično u policijskim izvorima saznaje da je zaista izvjesna Danijela Vasiljević, u poodmakloj trudnosći pozvala policiju. Ona je naime sa mužem Englezom sjedila u susjendom kafiću Nautika. Ustala je sa sinom da kupi sladoled u kafiuću „DO DO“, odakle se orila diskusija između Slavka Perovića i Vasa Marića. U jednom momentu su nešto dobacili i njenom sinu na šta je ona odreagovala i izazvala kod njih burnu reakciju. Umješao se i njen suprug engleski državljanin. Biila je prinuđena da pozove policiju.

Kada su došla dvojica policajaca priveli su Marića, a u trenutku kada su htjeli i Perovića on je ošamario jednog od njih. Službenik policije je odregovao tako što je odgurnuo Perovića, koji je pao na Šetalište. Priveden je s lisicama, odveden u Hitnu, pa u Opštu prtivatnu bolnicu Meljine.

Istraga se već uveliko vodi istovremeno i sa velikom medijskom galamom koja će, sva je prilika, pokrenuti i brojna politička, možda i diplomatska reagovanja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code