Početna Sport NA ŠKVERU “TRENERSKI SUDAR’’ BIVŠIH CRNOGORSKIH REPREZENTATIVACA

NA ŠKVERU “TRENERSKI SUDAR’’ BIVŠIH CRNOGORSKIH REPREZENTATIVACA

0

jadligaPrvo kolo Triglav Jadranske lige u ovoj takmičarskoj sezoni za tim sa Škvera startovaće bokeljskim derbijem na novootvorenom bazenu u Herceg Novom.

Stari rivali imali su prilike da već odmjere snage na sarajevskom turniru, u duelu kome su Novljani bili bolji i slavili sa 13:5, ali kako kaže novi trener Vladimir Gojković nije to pravo stanje klubova. Kako su svoje mlade ekipe posložili Gojković i Uskoković, znaće se sjutra od 18 i 45, a obezbjeđen je i direktan televizijski prenos. Novski bazen tokom ovih, skoro pa, ljetnjih mjeseci, biće maksimalno iskorištena, pa će se i treće kolo Jadranske lige igrati na tom mjestu, kada će Jadranaši dočekati splitski Jadran.

U ostalim mečevima ovog prvog kola Budva M-Tel dočekuje Pošk, dubrovački Jug na bazenu na Gružu dočekaće Jadran iz Splita, dok će bazen na Kantrdi biti mjesto za meč između riječkog Primorja i Šibenika.

Zanimljivo je da će se zagrebačka Mladost na svom bazenu sastati sa novim timom iz Kranja, Triglavom, koji će ove godine nastupiti umjesto Kopra.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code