Početna Servis Na lokalnim putevima kroz Lušticu do 10. aprila povremena zabrana saobraćaja

Na lokalnim putevima kroz Lušticu do 10. aprila povremena zabrana saobraćaja

8

Režim saobraćaja na lokalnim putevima na poluostrvu Luštica biće privremeno izmijenjen do 10. aprila 2021. godine zbog nesmetanog i bezbjednog iskopa rova za elektro vod Arza – Klinci, radi priključka objekta na katastarskoj parceli 3438 k.o. Radovanići na elektroenergetsku mrežu. Rješenje o privremenoj izmjeni režima saobraćaja donijeto je na zahtjev kompanije CEDIS, informišu iz lokalne uprave.

U narednom periodu će na putnim pravcima Rose-Klinci, Klinci-Mrkovi, Mrkovi-Radovanići i na putu ka uvali Mirišta biti zabranjen saobraćaj za sva vozila svakog dana od 09 h -13.30 časova, od 14 do 15.30 časova i od 16 do 17.30 časova.

Investitor je Rješenjem obavezan da omogući bezbjedno odvijanje saobraćaja postavljanjem saobraćajne signalizacije na raskrsnici kod Žanjica, na prijevoru ispod Klinaca i na usponu Krašići ka Zabrđu. Uz to, mora angažovati ljudstvo koje će preusmjeravati saobraćaj tokom perioda trajanja radova.

8 Komentari

  1. Jeste, kako ne! Kad hocete plakati noge ili da ne kazem sta drugo na Zanjic onda je Lustica Herceg Novi. Kad vam ne treba onda je tivatska.
    Kad opstinska kasa dobija novac od prodaje imanja onda je Lustica Novska, a kad treba na njoj sanirati puteve, rasvjetu i druge probleme sa kojima se mjestani susrecu onda ne cujete dobro.

    15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code