Početna Društvo Na Luštici ponovo svo ljudstvo i mehanizacija angažovani u gašenju požara

Na Luštici ponovo svo ljudstvo i mehanizacija angažovani u gašenju požara

1

Premda je juče bilo malo kiše, koja je najviše obradovala crnogorske vatrogasce na brojnim požarištima, na primorju im nije mnogo pomogla u gašenju.

Na tivatskom dijelu Luštice danas se ponovo pojavio plamen. Predsjednik DVD Krtoli, Stefan Kostić kazao je maloprije za Radio Jadran da su svo raspoloživo ljudstvo i mehanizacija na terenu, ali da borba sa plamenom ne jenjava.

Picerija i restoran

– Kod zadnjih kuća u Krašićima gasimo čitav dan. Imali smo dva požara u Tivatskoj ulici i na kraju Krašića, prema naselju Petrovići, gdje se upravo nalazimo i gasimo. Požar se ponovo aktivirao i na Solilima, prema Grblju i Lješevićima, gdje se nalazi jedna ekipa koja gasi – kazao je Kostić.

On je informisao da kuće nisu ugrožene, jer su vatrogasci danonoćno pristuni, dežuraju, ulaze u plamenove, gase i bore se.

Danas je dobrovoljcu DVD Krotili iz Radovića, I.S. pozlilo, pa je intervenisala i Služba za hitnu medicinsku pomoć, ali uzrok još uvjek nije poznat, navodi Kostić.

1 komentar

  1. Dok se ne usvoji zakon o likvidaciji podmetača požara na licu mjesta, izgoreće sve šume svijeta i sve životinje koje ne mogu pobjeći. I mnoge kuće, ljudi, vatrogasci…

    15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code