Početna Turizam Na Luštici prvi uređeni vidikovac

Na Luštici prvi uređeni vidikovac

5

U selu Klinci, na hercegnovskom dijelu poluostrava Luštica uređen je vidikovac, sa kojeg se pruža prelijepi pogled na Hercegnovski zaliv. To je prvi vidikovac na poluostrvu,  napravljen u saradnji sa mještanima.

Prostire se na površini od 80 m2, uređen je i praking prostor od 500 m2, postavljene klupe,  zasađen drvored borova “Pinus Pinea” dužine 100 metara.

– Uređenje vidikovca su finansirali firma “Moric doo”-Tići/Luštica  i Nacionalna turistička organizacija, a u sklopu  Javnog poziva po Programu podsticajnih mjera u oblasti turizma za 2017/2018. godinu.

Takođe, u uređenju su učestvovali i mještani: Milan Kršanac, Ivan Zambelić, Bogdan Kaluđerović, Nebojša Ujkić sa sinovima, Filp Radović i Erak Mitar-Djuro – priča za Radio Jadran, predsjednik MZ Luštica, Jovan Moric.

Radove je pomogla i firma BOGCOMMERC i njen vlasnik Zoran Bogetić, koji je redovni učesnik svih dobrotvornih akcija na poluostrvu Luštica.

Da će vidikovac Klinci postati nezaobilazna tačka posjete svih turista i mještana poluostrva Luštica, svjedoče fotografije koje nam je poslao Moric.

5 Komentari

  1. Zasadjeni borovi,bravo,kao da su dosli okupatori,nidje mozga..MI SE BORIMO PROTIV POZARA I SIRENJA BOROVA A OKUPATORI IH SADE.Super,nema ih tamo mnogo pa neka se razmnozavaju…a plus da nam prikriju i tako zarasle maslinjake..Svaka cast mladosti….radite sto vas je volja ,kad i gdje …DEMOKRATIJA

    1
    11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code