Početna Radio Jadran NA RADIJU JADRAN: ČETVRTAK 27. FEBRUAR, 12h, KONTAKT EMISIJA „PORTONOVI-DANAS I...

NA RADIJU JADRAN: ČETVRTAK 27. FEBRUAR, 12h, KONTAKT EMISIJA „PORTONOVI-DANAS I SJUTRA“

0

Kako Kumbor postaje evropski turistički grad? Hoće li kompleks Portonovi biti otvorenog tipa? Šta je investitor, Azmont investments do sada uradio? Koliko je uložio novca u pripremu projekta?

Ko je angažovan do sada u upravljanju, projektovanju i gradnji ovog najvećeg turističkog naselja u Evropi? Kako uopše dobiti posao u Azmontu? Kada počinje gradnja hotela One&only? Mnogo je naših i vaših pitanja. Zar ne?
U nastojanju da, prije svega građanima Herceg Novog, ali i ostalih gradova u Crnoj Gori, što više približimo projekat, vrijedan 500 miliona eura, Radio Jadran priprema niz kontakt emisija sa najodgvornijim ljudima Azmonta.
U četvrtak, 27. februara, u prvoj emisiji „Portonovi-danas i sjutra”, gost u studiju Radija Jadran biće izvršni direktor Azmont investments-a, James Wilson.
Pitajte direktno što vas zanima ili zbunjuje, prokomentarišite što vam se dopada, ili recite što zamjerate. Uključite se dobrom idejom ili predlogom vezanim za kompleks Portonovi.
Budite direktno u emisiji sa Jamesom Wilsonom, u četvratk, 27 februara, od podne do 13:00 h i pozovite 031 335 005.
Vaša pitanja možete dostavljati i na telefon 031 336 111. Zatim na e-mail: radiojadran@yahoo.com ili na Facebook Radija Jadran.
Ne budite pasivni, Portonovi se tiče svih nas!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code