NA RADIJU JADRAN KONTAKT EMISIJA: «IMA LI POLITIČKE KORUPCIJE U HERCEG NOVOM?«

NA RADIJU JADRAN KONTAKT EMISIJA: «IMA LI POLITIČKE KORUPCIJE U HERCEG NOVOM?«

87
0
Podijeli

{jcomments off}opstina korupcijaI pored toga što vruće ljeto još traje u Hreceg Novom se u susret sjednici Skupštine opštine 22. avgusta dodatno podgrijava atmosfera zbog gotovo vanredne tačke dnevnog reda na redovnom zasjedanju – inicijative Udruženja građana »Izbor« za skraćenje mandata odbornicima.
S obzirom na »tijesan« odnos snaga u lokalnom parlamentu (opoziciji pripada 16, a vladajućoj koaliciji 19 odborničkih mandata) pitanje svih pitanja jeste – ko će doći na sjednicu, ko će glasati ZA, a ko PROTIV inicijative.
Ne prejudicirajući odgovore, ali osluškujući glas građana, koji su posljednjih dana »zasuti« pričama o političkoj korupciji u Herceg Novom, Radio Jadran je organizovao kontakt emisiju sa predstavnicima svih stranaka vladajuće koalicije, opozicionih stranaka i Udruženja građana »Izbor«.

Šta oni misle: ima li političke korupcije u Herceg Novom, ako ima mogu li to dokazati, ili, kome je u intreresu da pričama o korupciji utiče na odluku odbornika? Tražićemo sa vama odgovore na ova i druga pitanja.
Pišite na e-mail: radiojadran@yahoo.com, na FB ili prosto pozovite na jedan od dva telefona Radija Jadran 031 336 111 i 335 005.
Kontakt emisija Radija Jadran, petak 16. avgust u 13 h.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code