NA SAJMU OMLADINSKOG TURIZMA U NOVOM SADU PROMOVISANA PONUDA CRNE GORE

NA SAJMU OMLADINSKOG TURIZMA U NOVOM SADU PROMOVISANA PONUDA CRNE GORE

105
0
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zajedno sa lokalnom turističkom organizacijom Budve, učestvovala je na trećem regionalnom sajmu omladinskog turizma, “Youth Fair”, protekla dva dana, na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu.

Mladi, koji u velikom broju borave ovih dana u Novom Sadu zbog festivala EXIT, pokazali su interesovanje za festival „Sea Dance” koji će se održati od 15. do 17. jula na plaži Jaz u Budvi. Na pultu NTO CG i TO Budva dobili su informacije o izvođačima, cijenama ulaznicama i smještaju.
Takođe posjetioci su bili u prilici da se upoznaju sa ostalom ponudom koja je namijenjena ovoj ciljnoj grupi. Iskazano je veliko interesovanje i za manifestacije koje će se tokom ljeta održati u Crnoj Gori, kao što su “Refresh festival”, “Lake fest”, “After beach parties”, program gostovanja poznatih svjetskih izvođača u diskotekama “Top Hill” i “Maximus”, “Sea rock” festival, “Bedem fest”, “Ljeto sa zvijezdama”, Kotorski karneval, Petrovačka, Bokeljska noć i mnoge druge.
Drugog dana sajma priređena je i konferencija na temu: „Omladinske prestonice Evrope kao brend”. Pred brojnim posjetiocima predstavljeni su najatraktivniji festivali, klubovi, centri za ekstremne sportove i zabavu u regionu, kao i vodeći regionalni, evropski i turoperatori koji nude programe za mlade.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code