NA SAJMU U BUDIMPEŠTI PRIMORJE I CETINJE ZAJEDNO

NA SAJMU U BUDIMPEŠTI PRIMORJE I CETINJE ZAJEDNO

138
0
Podijeli

sajam tur madjarskaNa ovogodišnjem sajmu turizma UTAZAS 2013 u Budimpešti, od 28. februara do 03. marata učestvuje drugu godinu Turistička organizacija Herceg Novi na zajedničkom štandu sa TO Tivta, Kotora, Budve, Bara, Ulcinja i Cetinja. Prezentovana je objedinjena ponuda crnogorskog primorja i prijestonice Cetinje.
Na ovogodišnjem sajmu učestvuje preko 500 izlagača iz 30 zemalja svijeta. Turistička organizacija Herceg Novi predstavila je grad i njegovu ponudu kroz razne propagandne materijale – prospekte, mape i turisticke vodiče, a na štandu su se mogli dobiti i reklamni kačketi, hemijske olovke, fascikle, turistički dvd film, i sl.
Kako saopštavaju iz TO, već prvog dana sajma, zajednički štand posjetio je veliki broj zainteresovanih koji su najviše interesovanja iskazali za kamping turizam, bicikističke ture, manifestacije u gradu i smještaj tokom ljetnje turističke sezone.
Na zajedničkom štandu pored LTO-a učestvovali su i turistički privrednici. Iz Herceg Novog Hunguest hotel Sun resort, dok su kroz propagandne materijale prezentovane usluge Instituta Igalo i rent a car Imago.
Prvog dana sajma zajednički štand posjetio je ambasador Crne Gore u Mađarskoj, Mirsad Bibović, koji je tom prilikom pozdravio nastup na ovogodišnjem sajmu i zajedničko predstavljanje naše države mađarskom tržištu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code