NA „SKALAMA“ VEČERAS PJEVAČKE ZVIJEZDE REGIONA

NA „SKALAMA“ VEČERAS PJEVAČKE ZVIJEZDE REGIONA

146
0
Podijeli

U okviru večerašnjeg revijalnog dijela Sunčanih skala u Herceg Novom nastupiće poznata imena muzičke scene iz regiona: Goran Karan, Ivana Banfić, Colonia, Miki Perić, Boris Režak, Rebeka Dremelj, Romana, Amadeus bend, Bojan Marović, Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Vlado Georgijev, Aleksandra Belov, Joce Panov, Milena Vučić, Zana, Knez…

Sinočnji pobjednici Novih zvijezda su: Dimitar Andonovski sa numerom “Ako me boli” i osvojenim prvim mjestom, drugo mjesto je osvojio Egi pjesma “Daj mi da sonam”, a pjesma “Neosvojivi” grupe Blah Blah band i Sanje Dimitrijević je osvojila treće mjesto. Mladi i talentovani pjevač Dimitar Andonovski sa pobjedničkom numerom većeras će nastupati prvi u okviru revijalnog dijela.
Sekretar Sekretijarata za društvene djelatnosti Vladimir Žutković kazao je novinarima da Sunčane skale predstvaljaju dio mozaika kulturnih manifestacija koje se dešavaju u Herceg Novom. Žutković je svim srcem poželio – kao što Herceg Novi ima 100.001 stepenicu, da tako Sunčane skale “Izbroje” 100.001. rođendan. „Skale” obilježavaju početak sezone u Herceg Novom u kome su bogata kulturna dešavanja.
Direktor festivala Slobodan Bučevac zadovoljan je što su mladi nastupom na Sunčanim skalama imali opet priliku da se na početku karijere afirmišu. Vjeruje da je među njima mnogo njih koji će postati istinske regionalne zvijezde.
Predsjednik žirija Sunčanih skala, Sanja Ilić nije se nadao da u Crnoj Gori postoji toliki broj mladih talentovanih pjevača. Crnogorci, po njegovom mišljenju, imaju veći broj mladih koji su na putu da postanu muzičke zvijezde. Šaljivo se zapitao šta se to desilo na našem podneblju da imamo toliko mladih i talentovanih.
Goran Karan je čestitao organizatoru festivala na trudu koji je uložen da se ova manifestacija i dalje održava i poželio da Sunčane skale opstanu bar još sto godina. Karan je istakao da je dobio priliku da otpjeva par lijepih pjesama, što je publika odlično prihvatila.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code