Početna Sport Na spisku Gojkovića 14 igrača za duel “ajkula” sa Italijom

Na spisku Gojkovića 14 igrača za duel “ajkula” sa Italijom

0

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković saopštio je spisak 14 igrača za meč sa Italijom, u IV kolu grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama, koja će biti odigrana 29. januara u Palermu.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Jovan Sarić.

Picerija i restoran

Italija je izuzetno zahtijevan protivnik, kazao je Gojković u izjavi za portal VPSCG, navodeći da su gosti u prvom duelu u Podgorici nastupili nekompletni:

– Mučili smo se u Podgorici i na težak način došli do pobjede. Tada im je falio jedan centar, a sada su u najjačem sastavu. Kako sada stvari stoje i mi ćemo biti kompletni. Trenutno to je najjači sastav, sem Alekse Ukropine koji tek sada počinje da igra. Znamo otprilike sve šta nas očekuje u Palermu, koliko će biti teško. Bićemo dva dana tamo pred utakmicu, pokušaćemo da se dobro pripremimo, organizujemo i da izvučemo što bolji rezultat – kazao je Gojković

Prvi duel u Podgorici pripao je crnogorskoj selekciji nakon peteraca 11:8, nakon što je u regularnom dijelu završen 8:8.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code