Početna Turizam NA TEL. 1300 I DALJE STIŽU PRITUŽBE

NA TEL. 1300 I DALJE STIŽU PRITUŽBE

0

phoneKalendarski ljeto još nije završeno, podsezona je u toku, što se vidi po praznim plažama i osjetno manjem broju gostiju i automobila. No, Call centru NTO i dalje stižu pozivi domaćih i furešta.

Od 15. avgusta do 7. septembra primljeno je 1062 poziva. Zabilježeno je 385 pritužbi, 665 pruženih informacija i svega 12 pohvala. Posljednje dane avgusta obilježili su manje više isti problemi na koje su se gosti žalili: buka iz lokala, neizdavanje fiskalnih računa u lokalima, nepoštovanje pravila 50-50 na plažama vezano za plažni mobilijar i slično. – To su  samo neke od pritužbi, jer turisti su negodovali i zbog  naplate parkinga, nepoštovanja radnog vremena plaža, manjak tuševa i sanitarnih čvorova na plažama, kao i izlivanje fekalija rekla nam je Nikolina Radulj iz Call centra NTO.

U Herceg Novom su zabilježene svega 72 pritužbe, Budva dominira sa 106, Kotor je imao 34, a Tivat 23 pritužbe. Da ipak nije sve tako negativno, govori i “čak” 12 pohvala koje su naši turisti uputili preko Call centra.

Picerija i restoran

“Pohvaljeni su uglavnom kulturno-zabavni sadržaji u svim opštinama na primorju. Posebno je pohvaljena Komunalna inspekcija u Tivtu i turistička inspekcija u Hercedg Novom, jer se sve žalbe upućene putem Call centra brzo sankcionišu”.

Radnici Call centra bilježe i neke neobične zamjerke gostiju.Prije par dana dobili smo pritužbu na ukus patlidžana u restoranu, i pored toga što su gostu vlasnik i kuvar objasnili da patlidžan, koliko god se začinio, mora imati taj svoj gorak ukus”.

Naša sagovornica naglašava da je ove sezone bilo manje primjedbi nego prošle godine, što negdje govori da je telefon Call cenetra koristan i dalje dostupan svima 24 h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code