Početna Kultura Na Trgu Hercega Stjepana štandovi za Trg od knjige 7.800 eura

Na Trgu Hercega Stjepana štandovi za Trg od knjige 7.800 eura

8

Montaža štandova, bine i zaštitne opreme – cerada, reklamnih panoa i rasvjete za Međunarodni sajam knjiga, Trg od knjige, koji će 26. put biti održan od 21.-28. jula na Trgu Hercega Stjepana 6, trebalo bi da počne večeras.

To je precizirano Ugovorom, koji je Opština Herceg Novi potpisala sa firmom Balkan štand d.o.o. iz Beograda, za posao vrijedan 7.800 eura, bez PDV-a.

Picerija i restoran

Ta firma je angažovana radi projektovanja, montaže i demontaže štandova, njihovog rasporeda, veličine, ukrasnih stubića sa kanapima i dežurstva dvoje stručnih radnika tokom trajanja sajma u slučaju kiše.

Program za 26. Trg od knjige je koncipiran i pripremljen, a biće objavljen sjutra, kazali su nam u Gradskoj biblioteci i čitaonici, koja je organizator sajma.

Kako je ranije saopšteno i ovoga puta biće predstavljena najnovija izdanja renomiranih izdavača iz Crne Gore i regiona. Smotru izdavaštva pratiće brojni kulturni programi, predstavljanje novih naslova iz oblasti nauke i lijepe književnosti, dječiji programi, pozorišne predstave i koncerti.

– Sajam je osmišljen kao jedinstvena smotra izdavaštva, čiji je cilj da popularizuje knjigu i čitanje, da brojnim posjetiocima, različitih interesovanja, ponudi najbolja i najnovija izdanja naslova domaće i strane lijepe književnosti i literature iz svih oblasti nauke i znanja – ističu iz JU Gradska biblioteka i čitaonica.

Sajam knjiga u Herceg-Novom organizovan je prvi put u Igalu 1994. godine.

8 Komentari

 1. Ne ustupaju se nikome, već se pakuju 28. naveče i pravac Beograd.
  Ali, najlakše je lupati, jer se u ovoj državi neznalice nagrađuju, a kamiondžije predavaju na fakultetu.
  A ti si upravo ono kako si se i potpisao…

 2. Istražite malo koje su izdavačke kuće u pitanju, kakve su cijene, sajamske ili su napucane kao i sve kod nas? Važe li popusti na količinu i sl.

 3. Moze li se znati nesto o “izlagacima iz regiona”? Iz kog regiona? Jednom sam napisao i ponavljam: ostavite Belavistu furestima (sada im je nepristupacna) a Trg od knjige i narocno, Trg od cirilice preselite u park “Boka” jer ionako zvrji prazan.

  7
  6
 4. Ma kakav Trg od knjige, pet – šest dana.
  Bitno je popovima organizovati Trg od ćirilice, da uče svoje stado do kraja ljeta.
  Svake godine isto .

  15
  17
  • Tacno.Samo farsa za Trg od cirilice.Standovi se plate od opstinskih para a onda ustupe popovima na mjesec.Kakvi crni sajam knjiga.To je bio nekad.Davno kad je poceo.U Igalu.

   • Ne ustupaju se nikome, već se pakuju 28. naveče i pravac Beograd.
    Ali, najlakše je lupati, jer se u ovoj državi neznalice nagrađuju, a kamiondžije predavaju na fakultetu.
    A ti si upravo ono kako si se i potpisao…

    4
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code