Početna Društvo Na tri mjeseca odložne obaveze zakupcima morskog dobra

Na tri mjeseca odložne obaveze zakupcima morskog dobra

3

Korisnicima/zakupcima morskog dobra Upravni odbor MD omogućio je odlaganje plaćanja obaveze naknade za korišćenje morskog dobra/zakupnine za period od 90 dana, počev od 1. aprila.

Herceg Novi

Naime, korisnici/zakupci kojima dospijeva obaveza plaćanja naknade za korišćenje morskog dobra/zakupnine u periodu od 90 dana, počev od 1.aprila, mogu elektronskim zahtjevom tražiti odlaganja plaćanja naknade za navedeni period. U slučaju da su već zapremljene bankarske garancije za plaćanje u ratama, MD je saglasno da se obavi zamjena i usklađivanje prema novoj dinamici dospijeća rata.

Korisnicima/zakupcima koji su u proceduri ili će pristupiti zaključenju Aneksa ugovora, biće ponuđena mogućnost odlaganja plaćanja obaveza na period od 90 dana.

To su 2 od 4 zaključka koje je UO MD usvojio na 13 elektronskoj sjednici od 20.-27. marta.

Kako se navodi u dokumentu, u periodu trajanja preventivnih mjera Vlade obustavljaju se sva plaćanja nemandatornog karaktera predviđena Planom korišćenja sredstava MD za 2020.godinu.

Odluke su stupile na snagu danom objavljivanja na sajtu Morskog dobra, odnosno 1. aprila.

3 Komentari

  1. Plaze su javno dobro!
    Skinite ograde i tu divlju gradnju na plazama…vratite ih u prvobitno stanje ako hocete da i stanovnici i turisti uzivaju…

    2
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code