Početna Turizam Na zgradi u Njujorku fotografije Kotora, Porto Montenegra i Svetog Stefana

Na zgradi u Njujorku fotografije Kotora, Porto Montenegra i Svetog Stefana

1

reklama new york ntoSvijetleća reklama, na koju niko od prolaznika ne ostaje ravnodušan osvanula je na zgradi u Njujorku, koja se nalazi u  neposrednoj blizini Brodway-a i Time square-a. To je trg poznat po najskupljim i najefektnijim reklamama na svijetu.

Na velikom elektonskom ekranu smjenjuju se fotografije Starog grada Kotora, luksuznog kompleksa Porto Montenegra i Aman Svetog Stefana. O ekskluzivnosti lokacije gdje se nalazi reklama govori i to što se na suprotnoj strani ulice, nalazi sjedište i poslovni toranj Bank of America, čiji su najatraktivniji prostori okrenuti ka ovoj reklami.

Ova reklamna kampanja rezultat je uspješne saradnje Ministarstva održivog razvoja i turizma i Generalnog Konzulata Crne Gore u Njujorku.

– Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija planiraju da u narednom periodu u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u SAD-u intenziviraju promociju na američkom tržištu. Krajem jula Crnu Goru će posjetiti američka televizijska kuća ASSOCIATED TELEVISION INTERNATIONAL, koja će snimati emisije „Laura McKenzie Traveler“ i „Elizabeth Stanton’s Great Big World“. Emisije se bave prikazivanjem kulture, hrane, prirode i ponude svjetskih turističkih destinacija. Snimaće 2 epizode sa popularnim američkim glumcima, a cilj je prikazati prirodne ljepote koje Crna Gora, kao turistička destinacija nudi – saopšteno je iz NTO Crne Gore.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code