Početna Društvo Načelnici policije primaće građane četvrtkom do 10 do 12 časova

Načelnici policije primaće građane četvrtkom do 10 do 12 časova

2

Direktor Uprave policije Veselin Veljović naložio je svim načelnicima Centara i Odjeljenja bezbjednosti u Crnoj Gori da organizuju redovne prijeme građana, a zbog jačanja partnerskih odnosa sa policijom.

Načelnici će primati građane četvrtkom od 10 do podne, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Picerija i restoran

– Ova odluka je donijeta kako bi se građanima sa zahtjevima i problemima omogućila direktna komunikacija sa rukovodiocima u Centru ili Odjeljenju bezbjednosti na području grada u kojem borave, za pomoć u efikasnijem rješavanju problema i pitanja od važnosti u situacijama u kojima je to na bilo koji način u moći i nadležnosti Uprave policije – navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva napominju da će građani krivična djela, prekršaje i druge događaje i dalje prijavljivati dežurnim službama u Centrima i Odjeljenjima bezbjednosti.

Zainteresovani prijem kod načelnika mogu zakazati na broj telefona nadležnog Centra ili Odjeljenja bezbjednosti, a koji se nalazi na zvaničnom sajtu Uprave policije http://www.up.gov.me, ili pozivom na besplatni broj 122.

Povjerenje građana u policiju raste, a nedavna istraživanja su pokazala da 65% građana vjeruje policiji. Ova inicijativa je dodatna vrijednost uspostavljanja neophodne saradnje, a Uprava policije, kao jedna od tri institucije kojoj građani najviše vjeruju, svakodnevno preduzima aktivnosti u opravdavanju povjerenja i jačanju partnerskih odnosa sa građanima, kaže se na kraju saopštenja.

2 Komentari

  1. Bravo u potpunosti se slazemo sa ovom inicijativom a narocito kada je u pitanju zastita gradjanskog prava da iznese problem, pita, sugerise itd ali pod uslovom da se to vodi kao sluzbena tajna.

    6
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code