Početna Društvo Nacionalna turistička organizacija poziva osnovce da se prijave na likovni konkurs i...

Nacionalna turistička organizacija poziva osnovce da se prijave na likovni konkurs i osvoje vrijedne nagrade

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizuje konkurs za najbolji likovni rad na temu “Jesen na selu”, namijenjen učenicima osnovnih škola.

Cilj konkursa je da podstakne djecu da likovnim izrazom dočaraju prirodne ljepote ruralnih oblasti Crne Gore, njenu tradiciju i život na selu.

Konkurs “Jesen na selu”, na kojem pravo učešća imaju učenici svih osnovnih škola od I do V razreda, trajaće do 24.septembra.

Likovni radovi su podijeljeni u pet kategorija, po razredima, a za najbolje radove iz svake kategorije biće dodijeljena po jedna nagrada. Pristigle radove rangiraće komisija Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta i Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju.

Autore nagrađenih radova i njihovu užu porodicu NTOCG nagrađuje vrijednim nagradama – vikend boravak na bazi punog pansiona u nekom od seoskih domaćinstava u Crnoj Gori.

Prijave za konkurs se mogu dostaviti neposrednom predajom u prostorije NTOCG, radnim danima od 7:00 do 15:00 h, ili preporučenom pošiljkom s povratnicom na adresu NTOCG – Ulica Slobode br.2.

Konkurs “Jesen na selu” dostupan je na zvaničnoj stranici NTOCG putem linka https://www.montenegro.travel/vijesti/2058

U saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke, kulture i sporta konkurs će biti dostavljen i svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code