Početna Naslovna Nada Karadžić napustila hercegnovski DPS, zadržala mandat

Nada Karadžić napustila hercegnovski DPS, zadržala mandat

148

Dugogodišnja članica DPS-a i odbornica Nada Karadžić, obavijestila je ercegnovski Opštinski odbor te partije da kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas više nije članoca DPS-a.

– Odbornički mandat koji mi pripada, zadžavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću djelovati kao samostalna odbornica. Navodi Karadžić.

Ona dodaje da je ovo njen lični čin, koji je donesen mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova Opštinskog odbora:

– Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinijela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako u regionu i šire.

Zbog nekorektnog postupka prema meni nijesam prisustvovala ni sjednicama OO od početka ove godine, kao ni skupštinskim zasijedanjima, čime sam jednim dijelom nagovijestila ovu
moju odluku, ali zbog parlamentarnihn izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampanju, saopštavam je sada- obrazožila je Karadžić.

Na kraju, poručila je da napuštanjem DPS-a ne napušta ideju u koju duboko vjeruje i za koju ću se i dalje zalagati, a to je očuvanje građanske, multietničke i nezavisne evropske Crne Gore.

148 Komentari

  • Baš ćemo propast, ajde ne mlati.. Nemoj kupovat ni crnogorsku krtolu onda jer ti sve crnogorsko smeta! No pođi đe ti je ljepše no ti se ne ide!

   11
   10
  • Kad smo se mi Kruši izgubili? A jadna ti je priča, ako ne voliš zemlju znaš đe je granica. Dobili ste sve što ste mogli kad ste došli, živite bolje no ijedan mještanin pa još držite govor. Mnogo ste se vi razbahatili ovuda, ali nećemo dati. Ostavi se ti Kruša i gledaj svoja posla.

   7
   5
 1. Demokratska Partija Socijalista ovim putem obavještava sve svoje članove a i ukupnu javnost da zbog gubitka vlasti na republičkom nivou od 01.10.2020. prestaje da koristi Institut DR. Simo Milošević kao svoj centralni štab koji joj je bio na raspolaganju dugi niz godina.Zahvaljujući našem dragom prijatelju Dradanu Brkoviću, svoj budući rad će mo nastaviti u starom,oronulomi već davno zaboravljenom Hotelu Igalo.Za nas u Demokratskoj Partiji Sosijalista ovaj objekat nas podjseća na neka dobra stara vremena,može se reći da smo i sentementalno vezani pogotovo kad se uzme u obzir da je isti plod naše uspješne privatizacije.

  OO DPS HN

  40
  17
 2. Da Dragan Jankovic broj 1 a dje direktora Doma Zdravlja poredit i falit ni ime mu nesmijes pomenut
  Dom Zdravlja pun penzionera a Herceg Novi tj Gradjani -RVI-BOKA-VOJNA BOLNICA-pamteee

  11
  3
 3. Ma baš je čudno da Slobo i Slavko nemaju sluha za muziku?!? Oni ne griješe note koje Milo diriguje! Blago vama Gospođo, vi ste se na vrijeme snašli.

  18
  7
 4. Nije lako bit pravedan, ljudi se međusobno ne podnose i nemaju kulturu.Čekajte da vidite do kad će izdržat pravedni Krivokapić kad vide oni njegovi đe im je mjesto po proceduri i qms-u.A umjesto Kruša niko pojedincima ne bi valjao, tako da se on postavio po kvalitetu i izdržljivosti i eto još trpi, naviko je od malena.

  11
  26
 5. Sjetite se ko joj je bio protivkandidat. Nemojte da mislite da smo zaboravili da je veliki strucnjak i profesor sprijecen da bude direktor a njoj dato. Isti slucaj se ponovio u Zelenici. I DPS je zasluzio da ode u opoziciju jer je dovodio poltrone umjesto strucnjaka na celo svih institucija.

  55
  4
 6. Pokazala je veliko neznanje iz društvenih i prirodnih nauka,.Niđe više demokratije, slodode , para i beneficija neće nikad viđet.Pop ne čini crkvu, ni pojedinac partiju, ni kuću.

  47
  5
 7. Ne znam ko ju je “stavljao” na predizborne bilborde?Ko ju je postavio u dva mandata za direktora škole?Ko joj je dao stan?Ko je odlučio da bude odbornik u opštinskom parlamentu?
  I sad odjednom Nađa ne valja?!
  Ono što je ostalo u novskom DPS-u nema šanse ni na jednim izborima.Slobo Krušo je oterao sve one iskrene članove i ljude kojima su novljani vjerovali.Pod hitno treba da ide sa ove funkcije.
  Ima DPS dugogodišnje iskrene i sposobne članove koji treba da vode partiju.Jedan od njih je sigurno i sadašnji direktor doma zdravlja u Herceg Novom,pogledajte samo šta je uradio od ove ustanove,svi građani ovog grada mu skidaju kapu.
  Gdje Vam je Dragan Janković,čovek koga su poštovali građani bez obzira kojoj opciji pripadaju? Sve radite pogrešno,forsirate i afirmišate Rajevićku,Bakrač,Kekovićku ….. Znateli vi u opšte šta misli vaše članstvo o njima?Ne znate, jer da znate, one nikad ne bi bile gdje su.

  69
  15
  • Slazem se, najveca bruka DPS-a u Hn i uopste ovom dijelu drzave, je neuki Slobo Kruso niskog stepena obrzaovanja i bahatog ponasanja i uopste ideje za boljitak grada, moram napomenuti da na mladjim i energicnijim ljudima ostaje buducnost i ideja, ne kazu bzvz da mladost sve gura…

   17
 8. Ja kao bivsi clan SNPa bih predlozio Bigovica i Radmana da vode nas lijepi Herceg Novi ako neko ima bolji i skolovaniji od njih volio bih da ga neko saopsti.

  35
  63
 9. Ni ja ne volim biti u opoziciji i na opstinskom i na drzavnom nivou. A za sve ste zasluzni vi nesposobnjakovici iz hn dps od kojih niko pametan ne moze doci do rijeci.

  52
  3
 10. Da nije zadržala mandat, vjerovao bih u njeno poštenje. Ovako ispada da je čekala da završe izbori, da vidi ko je pobijedio, pa da mu se prikloni.

  84
  6
 11. Draga moja gospodjo, da imas imalo obraza, ne bi se oglasavala. Nisam glasac DPS, niti me politika zanima, ali sam imao priliku da gospodju upoznam, kao direktora skole. Bili ste precijenjeni, dobili ste mnogo vise nego sto zasluzujete, i ovaj postupak govori sve o Vama. Mozda ste pozurili, iskacete s broda koji jos uvjek plovi, a Vama se ucinilo da je mozda poceo da tone. Ko previsoko leti, vrlo nisko pada, a Vi ste se bas razleceli. Srecno

  116
  9
 12. Treba ipak imati razumijevanja! Mene bi u ovoj situaciji bilo sramota ići pijacom, ali treba misliti na porodicu. Očekuje li neko da čitavoj porodici od gladi kvrče crijeva kao da svira gradska muzika?

  28
  4
 13. Ne nasjedajte na saopštenja ove vrste. Nije Nadja napustila…nego je “oposlila” sto je trebala….dva mandata direktorka Muzicke skole i stan za sve usluge koje je kao pravi partijski vojnik ranije izvrsavala . Nego sta je ostalim direktoricama…MAJA BAKRAC, GORDANA RAJOVIC, DRAGICA KOSIC…itd…??? Imovinski kartoni. ..Da li su dobile stanove i gdje se njihove nepokretnosti nalaze? U Pg…Bgd..HNovi???
  Molim za odgovor

  96
  3
 14. Svi ga napustaju, samo budale ostaju ili nesretnici koji ne uspiju naci izlaz. Kad brod tone onda i potone. U ovom slucaju Crna Gora ne tone, ne tone ni DPS. Treba dokazati svijetu da je promjena vlasti moguca i dokazati, da koalicija koja je stvorena samo da bi bila “game changer” samo stvara buku, a rezultata nema. Treba dokazat da ni jedan od DF zacrtanih prioriteta nece bit ostvariv, niti se moze uopste razmisljat da dodje na dnevni red. Ono sto ne treba dokazat prikazala je SPC i njeni vjernici, isti neprijatelj isto odstojanje, rov naprijed, rov nazad. Biznis je to brale.

  29
  29
 15. ” Demokratska Partija Socijalista ” je zaslužna najviše zašto ovi Novski miševi uopšte imaju prostora i da pročaju o politici , a ne da se istom i bave .
  Da nije DPS-a , svi vi bi ste bili još srbijanska prćija i domorodci o kojima pričaji viceve po Beogradu i šire .
  Sad ćemo gledati onaj film koji ste tražili , a bojim se ( boli me uvo tačnije ) da vam se radnja filma neće svidjeti ….

  53
  57
  • Tele je tele pa ga krstio ili ne. Da nije bilo DPS-a i tvog vladara koji je bii veliki srbin i ojadio Crnu Goru od kad se pojavio ko zna bili Crna Gora ratovala i pod sankcijama bila. Da ne spominjemo najveci broj kriminalaca i policije po glavi stanovnika na svijetu (cesto su jedni te isti u obje grupe) i najvecu nejednakost pred zakonom u Evropi.

   11
   3
 16. Bitno je da si zapečatila vrata XH pozorišta iz čistog hira. Zgrada samo što se nije stušila a bila je žila kucavica kulturnih dešavanja u gradu za omladinu.

  101
  3
 17. Dps zasluzuje rasulo jer je godinama tjerao najbolje ljude a forsirao poput doticne.Trazili ste pa uzivajte u numeri Adio koju izvode mnogi,pod dirigentskom palicom N.Karadzic.

  118
  19
  • Kako si ti zeno naivan.. pa to je jedna od najprefriganijih polictickih licnosti ovog grada, doktorirao palamudjenje i presipanje iz supeljeg u prazno. Bas ono sto nam treba? Igaljannko, uozbilji se. Pricas kojestarije.

   27
   4
   • @pajogradski mudro zboriš.
    No, nije ti palo napamet da je @igaljanka upravo mali prefrigani i da se priprema za povratak na pol.scenu jer nam vrli Stevica hita ka parlamentu?
    Dragi moj,ovo je klasični samomarketing. Samo, zaboravio je napisat da eto, poznaje Bigu iz škole i da je vazda bio dobar drug 😂😂😂

    10
    1
 18. Mislila je da je jedina i nezamjenljiva, e pa malo se prevarila. Zadnji dokaz je ovo danas, istupa iz dps-a u nadi da će naći mjesto na pobjednickoj strani. E pa draga gospođo, ko bi tebe i takve primio u svoje redove? Nikome vi sreću ne možete donijet. Preletači, najgora vrsta ljudi

  143
  4
 19. Pred zoru se mrzne.Polakote.Zna se procedura.Prvo se mandat povjerava partiji sa najvise glasova a ako se ne uspije onda drugoj sledecoj po glasovima.Mandat se ne povjerava koalicijama koje ce se kasnije,evenrualno,formirati…Nemojte se zatrcavati.Kad sudija odsvira kraj,onda je kraj.Do tada,pa i ova o..š,nek odmori glas.

  59
  50
 20. Kao član DPS od osnivanja, distancirao sam se zadnjih godina od kada je Slobo krenuo da ruši Andriju, jer je shvatio da je on budućnost DPS u Novome.
  Andrija Radman je trebao biti lider našeg DPS u Novome!
  Međutim Slobo postaje pandam Obrada Gojkovića, koji je rušio Mandića, a srušio je sebe i SNP.
  Nikada više nećemo biti kao nekada u Novome dok je Slobo predsjedik. Dajte promjenu, Andrija, Zoran, Nevena…
  Inače odosmo na 5 mandata maximum. Nažalost.

  96
  40
 21. Pobjednicka koalicija da budno prati preletace,od najvisih do najnizih.Rukovodioci,koordinatori po drzavnim ustanovama,kojima je jedini kvalitet bio sto su prepoznati na terenu-prvi ce se dodvoravati pobjednicima.Znamo vas,zato hrabro branite i dalje one sto su vam omogucili da poletite i napunite novcanike kroz sve ove decenije.Budite dosljedni u svojim idealima,cvrsti i moralni!

  59
  2
 22. Ne znam koje su joj strucne ili partijske zasluge bile pa je postala direktorica muzicke skole. Medjutim, kapu joj skidam sto je prva postavila nasu, crnogorsku, bandijeru iznad glavnih vrata i sto je postavila naziv skole i latinicom. Do skole je sud, ima bandijeru, ali je “nebu pod oblake” i vidi je samo onaj ko zna dje je.

  35
  77
 23. Гледам јутрос комшиницу, бабу доста оштра језика, како скупља грање по баштини.
  Kада ме угледала извадила је кутију шибица и шушкајући шибицама ме озарена лица упитала:
  “А кад ће да пале ломачу пред општину, а?”
  Застао сам изненађен, па јој одговорих:
  “Нема тога више, ми у Црној Гори смо културни људи. Данас човјек може да промијени
  своје мишљење. Погледајте нашег Ива: прво је био краљевски службеник, па потом
  комуниста и добио Нобелову награду.”
  Баба ме згрануто погледала, па се раздера:
  “Ма је ли ти то мене заебаеш, а? Оли да те пукнем бубуљом у главу, а? Чекај само!”
  И баба се сагнула да ћапи бубуљ, а ја трк у кућу. Бубуљ ме није погодио, срећа моја
  да баба више није прецизна као раније.
  Kажем ја, нема више ломача, ми у Црној Гори смо углавном културан и цивилизован народ.

  32
  21
 24. Ma mante se vi nje. Nego sta je sa Maesteom? Zna li ko?
  A Simonidica dolazi li na posao i prima platu ili dolazi na posa i ne prima platu?

  89
  18
 25. Hvala ti u ime DPS partije što si nas “napustila”. Učinjela si nam veliku uslugu. Država i partija ti sad ne valja a bila si direktor dugo godina, dobila stan ALO, odbornik si u skupštinu opštine. Ali sjeti se, nisi ti nas napustila mi smo se tebe ODREKLI!

  110
  20
  • Nado polako, jos ce te vi jedni druge rasklinkati, o vasim mahinacijama i benefitima koje ste imali za vrijeme vase vladavine. Vasi stanovi, vase plate, vase direktorovanje po partijskoj liniji, sve ce to polako izaci na vidjelo. Dosta toga se i ne zna, al saznace se polako tek smo poceli.

   62
   6
 26. Mene bi bila sramota ovako nesto napraviti ali me od doticne to ne iznenadjuje. Nikakav nastavnik, jos gori direktor, poltron DPS-a koji je dobila puno vise nego sto zasluzuje. Ali posto je i ova a i druge partije sazidana na ovakvim kadrovima to im se fino obilo o glavu.

  127
  6
  • Gđa Nađa Preletačević
   Mižda Vas sad vrate ovi novi na mjesto direktora Muzičke skole!?
   Pravi kadar
   Misevi prvi napuštaju brod koji tone

   16
   3
  • Dobra, Dobra, raspustit ce se ako nova garnitura napravi preporod drustva, ekonomije, standarda, ako to ne ucine ili ne daj boze izazovu incidente, DPS ce sinuti, sinuti ce jer nikad nije bilo tolikog napretka nego u 30 godina “diktature Mila Djukanovica”, to svi vide, pogotovo izvan Crne Gore, oni koji su dosli nakon 30 godina ne mogu vjerovat kolike su pozitivne promjene nastale. Sada ljudi oni koji nisu u 35% DPS glasaca, kusajte kasu koju ste zakuhali, bit ce to obicna popara bez ukusa, a vama ce bit predobra jedno vrijeme, ali porcije ce se smanjivati iz dana u dan, tad cete se sjetiti oni stariji Josipa Broza, oni bas, bas stari Franja Josipa, a Mila Djukanovica se necete sjecati, zato sto on ne ide nikuda, ostaje ovdje, da bas tu.

   31
   36
   • Ahahahhahaaaa….Na poparama su mnogi odrasli,moja deca je inače strašno vole,nisu stigla do tanjira sa tartufima što je veliki vođa delio! A rekla bih da je i ovima što iz dps tanjira kusali hrana na nos izašla. Ali šta ja znam,ne stidim se popare,pogotovo one koju sama skuvam,svaku mrvu hleba u njoj sam zaradila,pa mi slatka…Nije mi dva prsta virila članska karta…

    23
    2
 27. A šta ste to Vi gospođo uradili da se ne desi što se desilo?Gdje je bio vaš glas kad su počele ove katastrofalne privatizacije u Herceg Novom?Gdje ste bili kad vam se počlo osipati biračko tijelo zbog vaših poltronskih kadrova, zbog vašeg zapoišljavanja kusog i repatog u javnim ustanovama?Gdje ste bili kad kad ste u Institutu lopatama ubacali partijske poltrone?Gdje ste bili kad su vas počeli napuštati čestiti ljudi , jer nijesu mogli podnijeti primitivizam koji je počeo da vlada partijom?Sjećate li se kad je Filip Vujanović bio u Herceg Novom ,a vaša predstavnica iz muzičke škole osuđena za dilovanje lakih droga na pozornici!!!Gdje ste bili kada je mimo zakona izabrana gospođica Aćimović za predsjednicu opštine?O političkim promašajima sa vrha države neću , a ima ih dosta.Koji je kredibilitet ljudi koji vode partiju u gradu?Je li tačno da vam gospodin osamdeset drugi na listi primao dvije plate u Institutu i zaposlio svoju suprugu na visoko pozicionirano mjesto?Je li tačno da vas pola u partiji ne govori jedan sa drugim i kopa jamu jedan drugom?Nije smak svijeta ni smak Crne Gore.Ona je svih nas i za nju se treba boriti , za časnu demokratsku ,suverenu i slo0bodnu Crnu Goru.Ovo što se dešava ovih dana je bunt protiv mnogo čeag, a lično smatram da je Zakon o vjeroispovijesti samo bio inicijalna kapisla.Žestoko osuzđujem primitivizam koji se ispoljava ovih dana, ali da bi nam bilo blje svi treba ad počistimo svoje dvorište.Ovoj zemlji su potrebni stručni i jaki ljudi, a ne poltreoni i ulizice kojih ima na svakoj strani.

  118
  3
  • Puklo je i to dobro. Sijede sam glave i sad ocekujem da vidim na djelu te nove vodece kadrove koji su vjerovatno svi redom kandidati za nobelovu nagradu. CG i HN su puni takvih kadrova. Dvije godine ce moci da se vade na staru vlast i koronu. A onda…

   30
   15
 28. jel ovo ona što je zatvorila pozorište da bi kao otvorila prodavnicu muzičkih instrumenata? a zapravo da bi acu djzkanoviću obezbijedila parking? Cidim ja da će se pozorište otvarat ponovo 🙂

  94
  2
 29. Ma nemoj! Napušta partiju poslije izbora, iako je htjela prije. Ali ipak nije, da time ne doprinese, ne daj bože, porazu?
  To bi bilo, kao da muž kaže ženi – Ostavljam te. Ti si najljepša, najbolja, meni jedina, ali te ostavljam…

  59
  1
 30. Takvu ko ti su Dps u dosli glave. Cim vas smjene odma vise niste ckanovi. To je sramota vrati mandat jer ga ti nisi sigurno osvojila6559

  80
  11
 31. Njena stvar…
  .. MENE ZANIMA KAKO JE MOGUCE I KO DOZVOLJAVA ISTICANJE ZASTAVE srbije Na terasi lokala u Igalo, stara banja, jeli se tolerise izazivanje nacionalne netrpeljivosti….. Neka gospodin nosi istu okle je pobjeguljao

  89
  69
  • Cek cek, a ko je dozvoljavao zadnjih 30god da se izdize i vijori sahovnica i zastava velike Albanije zajedno uz cenogoraku???
   Zalim slucaj al sad cete da gledate malo i srpsku, pa akp vam ne valja, vi slobodno ‘POBEGULJAJTE’.

   71
   51
  • Zazmuri kad prodjes ako ti smeta. I meni je komsija crnogorsku okacio pa mu ne zamjeram.Zamjeram ljudima koji se dice sa njom,volim i ja svoju zemlju ko i on,ponisim se njom.Ovo je oslobodjenje od svih ucjena,nista nisi mogao bez veze.Znam ljude koji su god glasali za njega,skolovani ljudi a sad niko srecniji od njih njegovim padom.Zamjeram preletacima ovakvim kao ova gospodja sad se ona dici sto ih je napustila.

   51
   20
    • Albanija sa svojim projektom koje cesto i zvanicnici sto Albanije sto Kosova potenciraju ima pretenzije prema Crnoj Gori i koliko se sjecamo svi sa Kosovom (gdje zive Albanci ili ti ga Kosovari) ima ne rijesenu granicu i osim sa Hrvatskom sa kojom i dalje imamo ne rijeseno pitanje Prevlake (barem nam ova vlast to prosipa godinama a znamo da je to gotovo i da je prevlaka Hrvatska) sa Hrvatskom. Sto se tice Srbije odavno ej uradjena demarkacija ili kako li se to zove i ne postoje teritorijalne pretenzije prema 1cm2 Crnogorske teritorije. Taka vam je svaka rabota lopovska kojom ispirate mozak svima. Ja sam Srbin iz Crne Gore moje maticne drzave i glasao sam za Albanca Abrazovica jer me ne interesuje njegova nacionalnost nego samo program i jednakost svih gradjana Crne Gore pa kako god se osjecali nacionalno. I da nemam problema sa nijednom zastavom na svijetu ni sa Albanskom, Srbijanskom, Hrvatskom ili kojim god oces a jedino mi je do 30.08.2020 godine smetala Crnogorska jer nisam imao clansku kartu nijedne partije a pogotovo lopovskog DPS-a pa mi je bilo zabranjeno da je smatram mojom. A i kad vidim kako su je koristili DPS-ovce sramota me moje zastave i bilo, kao i cijele lopovske drzave.

     19
     3
   • Gospodine Paja….. sto bi zamjerili komsiji koji je okacio crnogorsku zastavu…Pa ovo je Crna Gora i da je srece svuda bi visile zastave… inace da zivite u drugoj drzavi za isticanje tudje zastave i simbola platili bi kaznu… Tako u Americi ako za dan drzavnosti ne istaknete na kuci americku zastavu kazna vsm je 500$. Da je nas predsjednik tako postupio od prvog dana ne bi se sada vijorile trobojke nego crvene zastave

    13
    6
    • Aaaa on bi meni vjetovatno zamjerio da sam okacio trobojku kralja Nikole u tome je stvar.Al ja nisam neko zatucan ko gleda samo svoje ja postujem i tudje.Ja sam drzavljanin Cg ko i on samo sto je meni Bog nada i ljubav a ovakvima Milo.

     7
     2
  • Dozvoljeno jer je dosadasnja vlast bila demokratska, euro-atlantske orjentacije, a dolazi period degradacije drustva, neka se viju nacionalne zastave, ali neka onda budu sve prisutne uz Crnogorsku drzavnu zastavu. Ovo iscrtavane 4XS, znak je da se obiljezi teritorij, kao sto pas obiljezava na svoj nacin, tako i oni auto lakom iscrtavaju “svoju” ikonografiju. Kad se iscrtao Kukasti Kriz na Dubravi, odma se angaziralo da se prekreci, a ova 4XS su “normalni”.

   27
   28
  • Ne pitas se kako je moguce da visi sahovnica u centru Kotora,ne pitas se kako vise albanske zastave na opstini Ulcinj, Tuzi,Gusinje i Plav, a pitas se kako je stavljena ta mrska zastava Srbije?Gdje su nam sad gosti iz Crne Gore, kad su zatvorene granice sa Srbijom, koliko smo prihodovali od turizma, od cega cemo docekati zimu, to ti ne smeta?

   17
   13
   • KOTOR ,SMETA SAHOVNICA ZASTO KRUZERI DOLAZE U KOTOR DA VIDE OPANKE ,SAJKACU I OSTALO IZ MILJEA .PUSTITE BOKELJE DA SE IZJASNE PRIJE BI BILI POD AUSTROUGARSKU NEBITNO JELI PRAVOSLAVAC ILI KATOLIK.

    4
    4
   • Naravno ne pitam se jer Hrvatska zastava visi na Hrvatskom konzulatu, a za Albanske zastave nebi znao. Turisti dolaze iz svih krajeva svijeta pa ne vitlaju svojim nacionalnim zastavama, jos manje ne pjevaju svoje pjesme. Hrvatska zastavu ne vijorim sa svojih prozora, jos manje nosim ih na nacionalističke derneke, na kraju nemam Hrvatsku zastavu, a vjerovatno bi je trebao nabavit kako je krenulo.

    8
    3
   • Ja obozavam bas sve zastave, jos u osnovnoj skoli u atlasu mi je najdraza stranica bila sa zastavama. Mozda ima omrazenih zastava, samo nacina na koji see i kad se prezentira, to uz divljanje, alkohol, nacionalisticke pjesme, nacionalisticke poruke, prijeteci sadrzaj, dozivljavam kao manifestaciju potpirivanja tekovina moderne civilizacije, izbacivanje huliganskog adrenalina, vrijedjanje drzave i gradjana na cijem se to teritoriju odvija. Srpske zastave uz cetnicke pjesme, na teritoriji Crne Gore isto je kao za primjer vitlanje Hrvatskim zastavama uz ustaske pjesme npr. u Subotici.

    8
    1
 32. “Kada brod tone prvo misevi bjeze sa broda” – izgleda da je potonuce tog broda( “DPS”) najvise doprinio g- din Slobodan Radović Krušo, ocigledan primjer je ova gospodja nezadovljna radom glavnog odbora DPS Herceg Novi, ciji je predsjednik gore navedeni, jer da nije tako ne bi dozivjeli ovakav debakl da su vec nakon kraceg vremena mornari poceli da napustaju kapetana, a ovo je izgleda tek pocetak.
  Svaki dobar kapetan u teskom momentu za brod i posadu (DPS) da ima ljudskosti prvi bi podnio ostavku i preuzeo odgovornost za los izborni u rezultat (mislim na Herceg Novi)
  Koliko je los rezultat govore podaci o razlici izmedju glasova koje je dobila opozicija i glasova koje je dobila DPS, to nam govori ne samo los rad i nezadovoljstvo biraca-je rezultiralo ovom odnosu. Pitam se kao mlad covek do kad ce ljudi koji prave propuste u bilo kom poslu praviti se naivni i da ne snose odgovornost za svoje greske koje su napravili!?

  76
  9
  • Da pocnemo onda od nase opstine “sakota”. Da li iko ikada odgovarao za totalno neuspele investicije kao npr planirana ograda nerdjajucim celikom duz setalista, skupo osvetljenje, kolektor, ona svetla u Igalu sto su skinuta sa trotoara sada, opstinska garaza koja ce 3 puta biti skuplja a samim tim nikad gotova, neplacene zarade na vreme a sto se onda treba proveriti i da li se uredno placaju i ostale dazbine za njih, da li se s e opstinske obaveze uredno izvrsavaju itd. Podjimo i od samih sebe koliko nas izvrsa a svoje gradjanske obaveze, gradi se i dalje nelegalno, smece se ne placa po mnogim naseljima itd.
   Nije bas opoziciona vlast u nasem gradu nista bolja od vladajuce samo sto je HN srbijanski grad u Crnoj Gori bar tako ga nazivaju isti ti koji su se uspeli veoma dobro snaci izbegavanjem istih obaveza za koje samo neko drugi treba da odgovara ali ako si se izjasnjavao da si srb sve su mogao da uradis. Nije na odmet biti i samokritican.

   14
   6
   • Hocemo li uporediti sa vrijednostima hotela: park u Bijeloj, Hotel Plaza, Topla, Igalo, Tamaris, Rivijera, Borici, motel Vinogradi, mnogo restorana HTP Boka… brodovi, vozni park… GP Prvoborac-koji je bio gigant… gdje bismo bili da je opstao…, Vinopromet, brodogradiliste Bijela, .. bolje ne nabrajati vise…. sta u HNovom uopste RADi…. kafici, butici, restorani…. i da nije korone…… sve ovo gore nabrojano- PRIVaTNO.

    Ko se sjeca hotel PLAZE u najbolja vremena………. hotel Tople… pa i da je ostala u onom kapacitetu, renovirana…. ali ne… trebalo je sve prodati. U svijetu je trend jednostavnosti takvih malih hotela, koji pruzaju osjecaj topline gostu i prijatnosti boravka…. dobili smo staklo i vise spratova…. i onda bivsi radnici … samo neki… opet u tom hotelu…. bez prava glasa.
    Nista vise nije novsko i Novljana. To je stvarnost. Gdje se god okrenes …
    Srusio se hotel Tamaris… mjesecima smo gledali table sa ” buducim kompleksom “… gdje je? Da , zaboravih Institut. Od kada se nijesu kreveti novi kupili u staru zgradu…. Dakle….. nekada je bilo ako kazes Igalo…. nije bilo potrebno reci ni da je u Crnoj Gori…. stranas bi kazao….. SIMO MILOSEVIC…… nadaleko cuveni nasi zfizioterapeuti….. da li znate da nije bilo specijaliyacije koja nije bila Institutu dr. S Milosevic….ne samo fizijatri, kardiolozi, internisti,,.. nego i dermatolozi, neurolozi, ginekolozi…… gradjani su koristili usluge tih doktora , trazili bi od njih pomoc isto kao u DZ…… A DJECJE ODJELJENJE INSTITUTA…… PROPADA. TUGA. CIJELA ZGRADA… smjestena po jednom spratu……sada.
    To Vam je kao da se soliter polako urusava, sve po glavama, sprat po sprat… do prizemlja…….. Da, da, i kada se yaposljavalo….imao si izbora… hoces traziti posao…. u svim GORE NAVEDENIM FIRMAMA.
    A VISE IH NEMA.
    Ne branim, ali kolektor i ograda uz setaliste ( ne omalovazavam bezbjednost )su mala maca za sve ovo gore.
    A ko je prezivio da OSTANE BEZ POSLA U SVIM GORE NAVEDENIM FIRMAMA… taj zna sta je muka….
    Zato , malo opseznije analizirajte. Treba biti realan.

    5
    1
 33. Nadjenka Nadice! Mi Srbi cemo te prigrliti kao nasu, kao sto si uvijek bila… zaboravicemo i kako si trcala da sakrijes srpsku zastavu prosle godine, dok ti druge nisu smetale… Samo uzmi harmoniku i opleti da se svi zabavimo i u miru iźljubimo

  100
  17
  • Sedjela na dve stolie?! Aaaa ima takvih mnogo vise nego sto se moze i zamisliti. I svaki od njih kad tad tropne tamo gde mu je i mesto. U kaljugu blata. 6137

   13
   1
  • A Blecic,Abazovica I njima slicni,u skupstinu na sjednice,da predsttavljaju narod Koji ih je izabrao,kao redovno su dolazili…al po plate I skupstinskom testiranje su bili redovno.Sjedite svi,sve je ovo isti SAMO polako..vrijeme ce pokazat.Sjasi Kurta da uzjase Murta.Spasena je imovina SPC,zahvalice se time sto ce dio imovine podjelit narodu.Ono have u vis uz poruku Bogu…sto zadrzis tvoje je….

   25
   54
 34. Odma se vidi da posao nisi dobila preko veze nego jednostavno zelis iz svojihbrazloga da napustis partiju isto ko onaj iz Andrjevice sto pravi hisrocentrale.Ima li jos ko da je planiro,,

  47
  3
  • Đe si jadan navro? Uvijek se kontoliše samo imovina onih koji su otišli sa vlasti. Kada bi se svima kontrolisala imovina ne bi imao ko da vlada narodom!

   24
   6
   • PORIJEKLO IMOVINE PRIJATELJU MOJ POLA CRNE GORE TREBA U ZATVOR SVE PLJACKA OD DRZAVNOG DO LOKALNOG NIVOA VRANA VRANI OCI NE VADI ,MITO KORUPCIJA NEVIDJENIH RAZMJERA. ZIVIM ZA TAJ ZAKON I NJEGOVU PRIMJENU ALI MISLIM DA GA NECU DOCEKATI. STANOVI U BG (PROSRPSKI BLOK ) POSLOVI U CG (SUVERENISTI ) A NAJVISE CE UZETI I UZELI HGI TIVAT ZA RASJEP STRANKE I SADA URA NA RACUN 4 MANDATA .ABAZOVIC IMA CIJENU KAO MESSI U BARCELONU .

    8
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code