NAČELNIK KONAVALA NEĆE NA PROSLAVU U HERCEG NOVI

NAČELNIK KONAVALA NEĆE NA PROSLAVU U HERCEG NOVI

257
0
Podijeli

Luka KordaNačelnik Konavala Luka Korda neće učetvovati na proslavi ulaska Hrvatske u EU koju organizuje Opština Herceg Novi, prenosi Dubrovački vijesnik. Korda smatra da je odlazak na proslavu u Herceg Novi nepotreban, jer Hrvatska ulazi u EU, a ne Crna Gora.
– Neću nazočiti na proslavi koju organizira Općina Herceg Novi, ja sam već rekao gradonačelniku Herceg Novog da sam zauzet. Mislim da je ovaj susret trebalo organizirati hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova. Ne vidim razloga da ja idem u Herceg Novi na proslavu ulaska Hrvatske u EU, to je izvan svake pameti. Nije mi jasno tko je to uopće organizirao i postavlja se pitanje je li to normalno uopće. Gradonačelnik Herceg Novog poziva Hrvate na proslavu dana ulaska Hrvatske u EU pa onda ja ne znam tko ovdje ulazi, a tko izlazi. Ništa mi tu nije jasno. Ja ću biti nazočan na postavljanju ploče na graničnom prijelazu Karasovići, ali na susretu neću nazočiti, izjavio je Luka Korda te dodao kako je za ovakav susret trebalo da dobije upute hrvatskog ministarstva, ali da njemu nije niko ništa govorio.
Kordu je, kako navodi Dubrovački vijesnik, na proslavu pozvao gradonačelnik Herceg Novog Dejan Mandić. U Herceg Novom je za 1. jul predviđen bogati cjelodnevni program. Na proslavi bi trebalo da budu i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić i ambasadorka Hrvatske u Crnoj Gori.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code