Nagrađeni najbolji vaterpolisti iz Kotora i Tivta

Nagrađeni najbolji vaterpolisti iz Kotora i Tivta

1
Podijeli

Vjekoslav Paskovic novosel tv 260116Odlukom predsjednika opštine Kotor dr Aleksandra Stjepčevića, za postignut izvanredan uspjeh na Evropskom Prvenstvu u Beogradu, članovi vaterpolo reprezentacije iz Kotora biće nagrađeni iznosom od po hiljadu eura. To su: Nikola Janović, Mlađan Janović, Antonio Petrović, Draško Brguljan, Darko Brguljan i Nenad Vukanić.
Prijem nagrađenih kod predsjednika Opštine biće upriličen odmah nakon završetka sportskih obaveza u matičnim klubovima širom Evrope.
Predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel, organizovao je juče prijem za crnogorskog reprezentativca i vaterpolistu turskog Galatasaraja, Vjekoslava Paskovića. Ističući nemjerljiv doprinos koji je ovaj Tivćanin do danas pružio u promociji grada svojim izvanrednim igrama i dostignućima kako u klupskim tako i igrama za nacionalnu selekciju, Novosel je jedinom crnogorskom olimpijcu iz Tivta još jednom čestitao na fantastičnim igrama tokom proteklog Evropskog prvenstva u Beogradu i osvojenoj medalji.
„Vaterpolo je definitivno sport koji ima budućnost, i opština Tivat će uvijek podržavati i vaterpolo i sportiste poput Vjekoslava Paskovića. Odlučili smo da mu uručimo i skromni poklon od 1.000 eura“ – istakao je tom prilikom Novosel.
Vjekoslav Pasković se zahvalio na poklonu i kontinuiranoj podršci ističući da je opština Tivat uvijek bila uz njega od samog početka njegove karijere, te da se nada novom odličju na predstojećim olimpijskim igrama u Riju.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code