Nagradna igra „Neka vas vozi dobra energija“

Nagradna igra „Neka vas vozi dobra energija“

1
Podijeli

epcg nagradna aigra 041215Elektroprivreda Crne Gore pokreće nagradnu igru pod nazivom «Neka vas vozi dobra energija». Potrošače očekuje bogat nagradni fond, a sva domaćinstva koja 31. decembra budu imali stanje duga nula, automatski postaju članovi Zlatnog tima, navodi se u saopštenju Elektroprivrede Crne Gore.
”Nagradni fond iznosi oko 30.000 eura i uključuje: pet vaučera od po 200 eura za trgovinu u Roda marketima, dva sedmodnevna zimovanja za dvije osobe na Vučju, jedan petodnevni aranžman za putovanje za dvije osobe u Barselonu, dva iPhone 6 uređaja i glavna nagrada, automobil Ford Mondeo. U nagradnoj igri, po automatizmu (bez prijavljivanja), učestvuju svi članovi Zlatnog tima, kao i svi kupci koji 31. decembra ne budu imali duga po osnovu utrošene energije” naglasio je Vladimir Bojičić, direktor Funkcionalne cjeline Snabdijevanje u EPCG.
epcg nagradna igra 041215 vladoSistem izvlačenja dobitnika biće organizovan metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik nagrade, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi. Javno izvlačenje dobitnika odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u studiju TVCG 19. januara u 11.00h, a emitovano u okviru jutarnjeg programa TVCG 20. januara.
Ovo je samo prva u ciklusu od tri nagradne igre koje EPCG planira da organizuje tokom 2016. godine. Naime, odmah nakon ove nagradne igre, a nakon usvajanja Pravila od strane Uprave za igre na sreću krenuće drugi ciklus u kojem ćemo pokloniti četiri automobila Ford Focus. Izvlačenje će biti organizovano svakog drugog mjeseca, a pravo učešća imaće svi kupci koji na kraju mjeseca koji prethodi izvlačenju budu imali stanje duga nula. Treći ciklus planiran je za decembar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine budu redovno plaćali račune. Inače, 30. novembra, bilo je 156.000 redovnih platiša, od kojih je 93.000 članova Zlatnog tima, odnosno 63.000 domaćinstava koji ostvaruju popust od 5 odsto.
Podsjećamo da je ovo je treća nagradna igra koju EPCG organizuje kako bi nagradila sve potrošače koji redovno izmiruju obaveze po osnovu utrošene električne energije, prije svega članove ZLATNOG TIMA. Pozivamo potrošače da iskoriste priliku i uđu u tokove redovnog izmirenja računa za utrošenu električnu energiju, jer se za ovu kategoriju u narednom periodu planiraju programi lojalnosti koji će im donijeti dodatne koristi.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code