NAGRAĐENI LUČONOŠE I ODLIKAŠI U HERCEG NOVOM

NAGRAĐENI LUČONOŠE I ODLIKAŠI U HERCEG NOVOM

995
0
Podijeli

luce1Diplome i prigodne nagrade na svečanosti u Dvorani Park dobili su 30 Lučonoša i 21 učenik sa odličnim uspjehom iz četiri osnovne i jedne srednje škole u Herceg Novom.
Uz čestitke i poklone predsjednik opštine Dejan Mandić poručio je da je ovo jedan od najljepših i najveličanstvenijih događaja u gradu:
– Davno je rečeno da onaj ko te uči, prijatelj ti je, a onaj ko te savjetuje želi ti dobro, onaj ko se trudi oko tebe na pravi put te upućuje. Najveći prijatelj čovjeka je znanje, a onaj ko na znanje upućuje najviše pohvale zaslužuje.
Lučonoše OŠ “Dašo Pavičić” Herceg Novi su: Luka Jaredić, Eva Marković, Jelica Cerović, Milica Vučurović, Ines Kokotović, Katarina Nakićenović, Anastasija Čeprnić, Rastko Kisjelica i Dajana Sekulović. Lučoniše OŠ “Orjenski bataljon” iz Bijele su: Ana Kovačević, Anđela Vujadinović, Marija Seferović i Marija Lakonić.
OŠ “Ilija Kišić” iz Zelenike takođe broji četiri Lučonoše i to Mariju Bačelić, Teodora Mojovića, Saru Salatić i Petra Tešanovića.
Sa četiri Lučonoše može se pohvaliti i OŠ “Milan Vuković” Herceg Novi: Milica Drašković, Nina Vujačić, Dušan Keković i Marina Tušup.
Lučonoše SMŠ “Ivan Goran Kovačić” su: Nikolina Golo, Katarina Elez, Vesna Milošević, Milja Vuković, Vasilija Velfel, Ivana Šabanović, Milja Arnautović, Stefan Stanković i Milica Trifković.
luce2Opšti odličan uspjeh u ovoj srednjoj školi postigli su: Nikolina Pušara, Nemanja Janjić, Jelena Odalović, Nikola Radosavljević, Mileva Vučić, Nebojša Milović, Mirjana Marić, Jovan Šuberić, Milica Mlađenović, Roberta Mazreku, Ljubica Vasiljević, Milena Matković, Aleksandar Marković, Nađa Popović, Jelena Samardžić, Milana Tomić, Aleksandar Đorđević, Tamara Bogdanović, Milica Zečević, Teodora Vidović i Petar Morović.
Nagrade su dobili i učenici koji su postigli uspjeh na držvnim i međunarodnim takmičanjima. Sergej Radan osvojio je treće mjesto na državnom takmičenju iz engelskog jezika, a Katarina Elez, treće mjesto iz biologije. Drugo mjesto (pehar) Debata osvojili su Maja Milošević, Vesna Milošević i Jelena Odalović.
Na međunarodnom takmičenju ugostiteljsko turistički susreti u Novom mestu, Zlatno priznanje iz kuvarstva – jelo lokalnog stanovništva osvojili su Ana Dabižinović, Duška Danilović i Tripo Andrić.
Srebno priznanje iz posluživanja dobili su Ivana Krivokapić, Dragana Pejanović i Dušan Ilić.
Srebrno priznanje iz turizma: Moj kraj je idealno mjesto za tebe, dobili su Biljana Čeranić, Ljubica Čeprnić i Dušan Pavlović.
Ekonomska škola – preduzeće za vježbu Royal Cosmetics u Zagrebu, prvo mjesto u kategoriji najboljeg poslovanja na Sajmu osvojili su, Jelena Bigović, Aleksandra Umićević i Dragana Medić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code