Početna Naslovna Najbolji komšija u kraju od sada je online!

Najbolji komšija u kraju od sada je online!

0

Svim građanima Herceg Novog omiljena Škorpion prodavnica od sada nudi mogućnost online kupovine!

Kao distributerska kuća sa iskustvom više od 30 godina, sa posebnom pažnjom birali smo brendove i proizvode osluškujući potrebe potrošača. Danas zastupamo preko 75 brendova sa preko 1000 artikala. Kako bi našim potrošačima učinili dostupnim kompletan asortiman naših proizvoda na jednom mjestu, pokrenuli smo i online shop.

Shop je podijeljen u 12 kategorija u okviru kojih možete naći dobro poznate proizvode iz našeg asortimana i izuzetno bogat izbor najrazličitijih sireva, namaza, delikatesa, konditora, svježih tjestenina, osnovnih životnih namirnica, zdrave hrane, deserta, pića, začina…

U našoj online prodavnici nalazi se proizvodi najpoznatijih evropskih brendova, kao što su Dukat, President, Galbani, Pik, Wudy, Dijamant, Paladin, Zanetti, Jana, Jamnica i mnogi drugi…

Posjetite Škorpion online shop i brzo i lako poručite vaše omiljene proizvode!

Minimalni iznos porudžbine je 5 eura, a dostava je besplatna i trenutno je dostupna na teritoriji opštine Herceg Novi!

Pored kupovine na samom sajtu u sekciji Novosti možete pratiti sve novitete vezane za naše brendove, nove proizvode, zanimljivosti, priče o brendovima, dok vas u okviru sekcije Food blog  očekuju brojni recepti i savjeti za pripremu najrazličitijih jela.

Takođe, možete nam poslati recept i fotografije vaših omiljenih jela koje pripremate uz naše proizvode a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

www.skorpionshop.me

Promo