Početna Eco Najbolji ulov za februar bukva teška skoro pola kila

Najbolji ulov za februar bukva teška skoro pola kila

5

Kompanija UNA iz Tivta organizovala je i prošlog mjeseca nagradnu igru „Ulov mjeseca, ulov godine“ i dodijelila novčane nagrade koje nagrađeni mogu potrošiti u UNINIM prodavnicama SIPA ili Marine centru.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura osvojio je Boško Jovanović iz Tivta sa ulovljenom bukvom od 452 gr. Ovaj kapitalni primjerak bukve, koja inače naraste do pola kila, Boško je uhvatio štapom sa obale u Lastvi u Tivtu. Najlon 0.25, udice mustad 4, mamac piletina.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Dušan Vukčević sa ribom krnja galinjača ili dugulja, težine 2,48 kg. Ova vrsta krnje se rađa kao ženka. Starenjem i dostizanjem dužine od 60 cm one prelaze u mužjake i dobijaju prepoznatljivu nepravilnu zlatnu tačku na tijelu iza glave. Nalaze se na krševitim terenima, usjecima i naglim promjenama dubine (liticama). Ovaj primjerak je ulovljen na takvom terenu, dubina 60 metara sa padom na 67 metara, tehnikom pendulanja na živu lignju, sa olovom čuvarom.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura osvojio je Milan Popović iz Bara sa oradom od 3kg. Orada je ulovljena podvodnim ribolovom, puškom na 13m dubine kod Bara.

Iz kompanije UNA pozvali su zainteresovane ribare da se prijave za naredni nagradni ciklus, a detaljnije informacije i prijavu mogu obaviti posredstvom mejl adrese unativat@gmail.com .

„Sa nama se love najbolje ribe!“, poručili su iz UNE.

5 Komentari

  1. Ja sam ulovio na kačanicu u Avgustu mjesecu Bukvu na Škver u HN . Na Karatoč nekih 25m dubina iz ruke na kačanicu 850gr i pokazao je 5 ljudi nije znalo koja je riba u pitanju to jeste niko nije smijo da kaže bukva da ga nebi zezali . Ali istinita ribarska priča . Čestitka na ulovu ovog kapitalca …

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code