Početna Ekonomija Najinteresnatnije lokacije za privremene objekte kod Omladinskog parka u Igalu

Najinteresnatnije lokacije za privremene objekte kod Omladinskog parka u Igalu

8

Nakon prve licitacije na javni poziv opštinske Direkcije za imovinu i zastupanje za davanje u zakup 41 objekta i mjesta za privremene objekte sezonskog karaktera, izdato je 19 lokacija. Ugovori sa zakupcima trebalo bi da budu potpisani u petak.

Za preostale 22 lokacije biće ponovljen javni poziv, koji će najvjerovatnije biti raspisan sljedeće nedjelje. Datum raspisivanja zavisi od više činilaca, između ostalog i od vraćanja depozita učesnicima koji nijesu uspjeli da zakupe neku lokaciju tokom prvog poziva.

Picerija i restoran

Najviše lokacija, kako saznajemo u Direkciji, koje su dobile zakupce, nalaze se kod Omladinskog parka u Igalu.

Izdato je i mjesto za zabavni park u Igalu, na raskrsnici Obale Nikole Kovačevića i Dubrovačke ulice. Zakupce su dobili i prostori na Toploj ispod teniskih terena, u dnu Stepeništa Danice Tomašević…

Na tim lokacijama biće postavljeni ugostiteljski aparati za kokice, čips, šećernu pjenu, palačinke, krofne, prodajni pultovi za slike, pultovi za prodaju suvenira i slično…

Od 19 zakupaca, samo njih šest je uspjelo da ostvari zakup po minimalnoj cijeni iz poziva, jer nije bilo drugih učesnika u licaticiji. Najviša cijena zakupa bila je za zabavni park, 3900 eura. Ona je i prihvaćena, jer se drugi ponuđač nije javio.

Cijene zakupa, kažu nam u Direkciji, neće biti mijenjane u novom pozivu. Ukoliko poslije drugog poziva lokacije ne dobiju zakupca biće raspisan treći.

Inače, zakup lokacija je na tri mjeseca, od 1. jula do 1. oktobra, a cijena se odnosi na mjesec.

8 Komentari

 1. Zabavni park je u ul Dr .Svetozara Zivojinovica !!!!Cemu pisanje krivih ulica?On ne dodiruje ni Dubrovacku ni Obalu Nikole Kovacevica!!!Ispred kuca ,a gradjani se zalili sto je na Titovoj vili ,a sad im drago sto im je u kuci??Zelimo vam uspjesnu sezonu,podrzali ste ,dobili ste!!!Ako ga ne nadjete imate oznaku za TALOZNIK gdje dolaze sva g…. iz septickih jama Opstine Herceg Novi!!!

  18
  1
 2. Dal je moguce da cete unistiti onako lijepi Park? Pa gdje sto to vidjetli? Kakav vasar pravite? Pa skandal. Dal ste negdje bili i vidjeli kokice i kukuruze ??

  18
  1
 3. Pa ko ce zakupiti ine na kraj igala, danju przi zvijezda, nocu treba savladati mrak parka titive vile do njih
  Rezultat kreativnih opstinara!

  22
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code