Početna Društvo NAJMLAĐI PROSLAVLJAJU 35. ROĐENDAN VRTIĆA

NAJMLAĐI PROSLAVLJAJU 35. ROĐENDAN VRTIĆA

0

vrtic toplaVrtić “Naša radost” iz Herceg Novog danas proslavlja 35 godina postojanja i rada. Program proslave koji su spremili najmlađi zajedno sa vaspitačima biće upriličen večeras u Dvorani Park u 19 h.
Vrtić “Naša radost” otkako je osnovan edukovao je hiljade mališana. Ova javna ustanova danas je organizovala rad u 4 objekta: u Igalu, na Toploj, Savini i u Bijeloj. Direktorka Tanja Dulić za naš radio kaže da “Naša radost” i dalje opstaje uprkos otežanoj finansijskoj situaciji, kao i lošim uslovima u kojima rade. Tokom godina veoma malo mobilijara i infrastrukture u objektima se mijenja, počev od onih najosnovnijih – krečenja do opremanja soba, sala i bašti, gdje djeca provode najviše vremena. “Danas proslavljamo 35. rođendan, a prije isto toliko godina rad smo počeli sa oko stotinjak djece. Priredbom koju su pripremili vaspitači i djeca obilježićemo ovaj jubilej, i zaista bih voljela da Novljani dođu u što većem broju, da bi vidjeli šta smo sve naučili i kako djeca provode vrijeme u vrtiću”.
U 4 objekta JU “Naša radost” boravi oko hiljadu mališana podijeljenih u 29 grupa, za koje su zadužena 47 vaspitača, ali i ostali radnici vannastavnog kadra.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code