Početna Turizam NAJVIŠE U BUDVI, PA KOTORU, A NAJMANJE POSJETILACA U NOVOM

NAJVIŠE U BUDVI, PA KOTORU, A NAJMANJE POSJETILACA U NOVOM

0

 

docek 2013 hn 2Budvani su opet dokazali da umiju da dovedu zvijezde, a sa Zdravkom Čolićem, ovoga puta za Novu 2013. godinu, po nekim procjenama, skoro 20 hiljada posjetilaca.
Na kotorksim trgovima upola manje, ali su organizatori prezadovoljni, jer je bilo i dosta stranaca uz domaće. Na Trgu od oružja starijima je prijala mediteranska muzika, a pred bazilokm Sv.Tripuna mladi su tancali uz klapu Who See i Indigo blue.

Da li zato što nije bilo poznatih sastava i zvijezda, nečeg drugog, tek mnogi mladi Novljani, pa i oni stariji, zakoračili su u Novo ljeto pod vedrim nebom Kotora i Budve. Na skoro polupraznom trgu Nikole Đurkovića najviše je bilo djece, uz svirku grupa Saboter, Happy Hour i DST, voditelja Miomira Maroša.
Vratolomiju Djeda mraza izveo je i ove godine Dejan Verigo koji se spustio niz gradsku toru na Trg i time “začinio” novogodišnju atmosferu u Novom. Predsjednik opštine Dejan Mandić nije ni ove godine propsutio da u ponoć poželi sretnu Novu godinu svojim sugrađanima.
Oni nešto stariji bili su u kafićima, taverni Instituta Igalo, ili u klubu Peoples. Prštale su petarde, a u gradu je bilo i polomljenih stakala u prizemlju Dvorane Park.

Picerija i restoran

docek 2013 hn 1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code