NAJVIŠE PLAŽA BEZ ZAKUPACA U HERCEG NOVOM – „MORSKO DOBRO“ OBNAVLJA POZIV...

NAJVIŠE PLAŽA BEZ ZAKUPACA U HERCEG NOVOM – „MORSKO DOBRO“ OBNAVLJA POZIV DO 11. JULA

534
0
Podijeli

Iako je druga nedjelja jula, značajan broj plaža na primorju ostao je bez zakupaca, pa JP Morsko dobro ponovo prikuplja ponude za zakup u zoni morskog dobra, prema Planu za period 2013-2015.

U Herceg Novom je to izgrađeno kupalište sa istočne strane tunela na Toploj, u zahvatu plaže zvana “Žaba”, sa minimalnom cijenom godišnjeg zakupa (za kupalište i privremeni objekat) 7.687 € .
Na Savini, istočno od naselja “Energoprojekta”, sa pripadajućim akva prostorom. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 8.591 €.
Zapadno od Opšte privatne bolnice u Meljinama, plaža u dužini od 38 m, sa minimalnom cijenom godišnjeg zakupa 840 €.
U Rosama, dio obale i plaža na Luštici na lokaciji ispod “Tvrđave”, plaža sa južne strane pristaništa-mula, a zakupac za nju treba da izdvoji minimalno 500 €.
U Žanjicama, izgrađena obala na Rtu Straišta, uz minimalnu cijenu godišnjeg zakupa 1.688 € .
U Igalu, plaža na zapadnom kraju, ispod vile »Galeb« – Instituta „Dr Simo Milošević”, u dužini od 65 m. Minimalna cijena godišnjeg zakupa za kupalište i privremeni objekat je 1.820 eura.
Za ovo kupalište, kako se navodi u pozivu, ponuđač mora biti zdravstvena ustanova ili drugo pravno lice koja obavlja zdravstvenu djelatnost u banjskim lječilištima i ima smještajni objekat neposredno uz plažu ili je direktnom pješačkom stazom povezan sa plažom.
U kotorskoj opštini poziv se odnosi na plaže u Kostanjici, Risnu, Perastu, Dobroti, Prčnju, a u Tivtuu dvije u Lepetanima.
U Budvi, istočni kraj plaže Jaz, izgrađeno kupalište uz južni kraj Slovenske plaže, Svetom Stefanu, Reževićima, Petrovcu, središnji dio Petrovačke plaže.
Postupak davanja u zakup svih kupališta sprovodi Tenderska komisija, a poziv traje do 11. jula.
Javno otvaranje kojem mogu prisustvovati svi ponuđači, održaće se 14. jula u 14,30 časova u prostorijama Javnog preduzeća.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code